Vad är Dragon’s Triangle?

namnet "Dragon's Triangle" kommer från en uråldriga kinesiska legenden om drakar som bor i palats under havet. Aktuellt område omfattar en triangulär linje från västra Japan norr om Tokyo, till Guam till Taiwan. The Dragon's Triangle och Bermudatriangeln varje uppvisar samma magnetiska anomalier, navigation och fel kommunikation. Rapporter i klart ljus, flyktiga och plötsliga förändringar av vädret, oförklarlig plötsligt sväller ocean, bubbelpooler, tjocka dimmor och stormar sammanfaller med försvinnanden av fartyg, flygplan och berättelser om drivande, crewless spökskepp. trianglarna anpassa punkt till en annan genom mitten av jorden, med samma latitud och longitud. Båda är belägna på den östra sidan av den stora kontinenten massorna, där havets strömmar kolliderar med varmt och kallt vatten, över vulkaniska områden. Djupa diken är en annan gemensamhet med Dragon's Triangle featuring det Marianergraven, den djupaste känd punkt i alla hav. The Dragon's Triangle särskilt rapporter en föränderlig Seascape med professionellt kartlade landområden och öar bokstavligen formning och försvinna över en natt.

Kublai Khan gjorde två misslyckade försök att ta över Japan i 13th Century. Båda försöken misslyckades på resan genom dessa vatten och över 40. 000 besättningsmän gick förlorade i första försöket ensam. Japan ansåg att naturen ingrep för att skydda dem och ges segrar till "Divine Wind". Den berömda japanska Utsuro Bune Legend of 1803 beskriver en låda formad ihålig båt, som liknar en Kou-hako (rökelse brännare). Inuti beskrevs en utländsk kvinna unika fysiska egenskaper. Det finns många samlas berättelser och böcker som beskriver denna händelse. Trovärdigheten i dessa böcker har ifrågasatts, men det har konstaterats att dessa böcker skrevs före 1844, långt innan den moderna UFO-eran.

Modern lingvisten och författaren Charles Berlitz gjorde sin egen prägel på ämnet i sin bok 1989, The Dragon's Triangle. av många saknade fartyg registreras, allt från små fiskebåtar, stor 200. 000-ton (181. 439-ton) tankfartyg, amerikanska och japanska krigsfartyg och flygplan, och sovjetiska atommissilerna ubåtar, några visade tecken på vrak, oljeutsläpp eller vrakgods. Berlitz spår UFO och USO (oidentifierade nedsänkt objekt) verksamhet på detta område tillbaka till 12-talet. Den anomalier genom historien har inspirerat fascinerande teorier och forskningsinriktningar. År 1950 förklarade japanska myndigheterna Dragon's Triangle en "zon shipping fara. " År 1952 lanserade regeringen ett forskningsprojekt för att upptäcka den verkliga källan till Dragon's Triangle mysterier. Forskningen fartyg för detta projekt, "den KAIO Maru nr 5" försvunnit till samma oförklarliga öde. Fartyget höll twenty-två besättningsmän och nio forskare.

Många betraktar naturligt miljöförändringar som orsak till den kontroversiella anomalier. En av dessa förklaringar är stort fält metanhydrater som finns på botten av havet på detta område. Metan clathrates (metan hydrat is) "blinkar" till en gas när man stiger över 64,4 Fahrenheit (18 Celsius). Gasen utslag avbryter bärighet och kan lätt sänka ett fartyg, som lämnar några spår av skräp. Gasen kommer att explodera om den kommer i kontakt med öppen eld. Andra naturliga förklaringar involvera agonic linjer, vulkanisk aktivitet och tektoniska plattan rörelse. Det har förekommit många spekulationer om övernaturliga teorier som förklarar händelserna i Dragon's Triangle. Vissa har behandlat regionen en inkörsport till en annan dimension, ett parallellt universum eller ett svart hål. Atlantis teknik har föreslagits och naturligtvis skulle ingen gissningar vara komplett utan möjlighet till främmande inblandning. Många lämna de platser där Bermudatriangeln och Dragon's Triangle kan inte vara en tillfällighet, att föreslå dessa områden var en gång motpoler.

Oavsett om du föredrar är i vetenskapliga förklaringar av naturligt förekommande företeelser eller övernaturliga teorier, är Dragon's Triangle en av världens mest fascinerande mysterier. Kanske som vetenskap förskott och det övernaturliga blir mer klart, den dagen skall komma när svaren kommer att utvecklas i form av en kombinerad förklaring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.