Vad är några Londons attraktioner?

Som en ledande europeisk huvudstad, för att inte tala som mottagaren av kungligt beskydd, är London locus of dynamiska kulturliv. Londons attraktioner täcker hela spektrumet av möjliga erbjudanden, bland annat föreställningar, turnéer, och firandet av många slag.

Med över 100 scenkonst platser, du kan hitta något som passar dig när du är i London. Bland Londons attraktioner i riket av musik, till exempel Proms-eller mer formellt, Henry Wood Promenade Concerts, är en årlig festival med fin musik hela sommaren på Royal Albert Hall. Båda fina lokala musiker och internationella gäster utföra klassiker av repertoaren och nya verk. Ensembler såsom London Symphony Orchestra baserad på Barbican och London Philharmonic Orchestra baserad på Royal Festival Hall utföra en årlig säsong av musik. BBC, British Broadcasting Corporation, har fem orkestrar, och var och en av dessa orkestrar har bosatt grupp sångare, vilket bara är början på den enorma mängd vokalensembler i London.

Teater och musikaler är en annan noterade del av Londons attraktioner. Kommersiella teaterdistrikt är i West End, medan Repertory Theater finns på National Theatre och Globe Theatre. Den Fringe omfattar små teatrar, mestadels av puben teater sorten.

Bland de 250 museer som anses vara bland de viktigaste av Londons attraktioner, finns på British Museum, Natural History Museum, Science Museum och Victoria and Albert Museum. Mer fokuserade erbjudanden finns på, till exempel Bethnal Green Museum of Childhood, som har en samling av leksaker eller National Maritime Museum, som fokuserar på segling, samt Design Museum, Sherlock Holmes Museum, Madame Tussaud's, den berömda samling vaxkabinett, och Tower of London. Konstgallerier finns också i överflöd, inklusive National Gallery och Tate Modern.

Vackra trädgårdar är en annan av Londons attraktioner som ingår i stadens överklagande. Kensington Gardens, Greenwich Park, Hampstead Heath och Chelsea Physic Gardens är exempel på möjligheter. Våren och sommaren också flera stora flower show, inklusive Hampton Court Palace Flower Show och Chelsea Flower Show. En annan typ av trädgård som många besökare uppskattar är den zoologiska trädgården, och Londons zoologiska trädgårdarna finns i Regent's Park.

Arkitektur är en annan noteras funktion som lockar till London. Kyrkor och katedraler av Sir Christopher Wren, Paddington Station, Trafalgar Square, Buckingham Palace, Palace of Westminster där parlamentet ligger, och den andra palats, och Covent Garden och andra konstruktioner av Inigo Jones samtliga återfinns värda att visa.

distrikt i London som är roligt att besöket Soho, Regent Street, Picadilly Circus, Oxford Street, och staden och Square Mile. Landmärken som Big Ben, är London Eye, och Millennium Dome tilltalande också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.