Vad är Cherry Blossom Festival?

En Cherry Blossom Festival, även kallad Sakura Matsuri , är en vårfest som hyllar den naturliga skönheten hos körsbärsträd, tillsammans med japansk mat, kultur och historia. Cherry Blossom Festivaler hålls över hela världen inklusive Japan som gester av goodwill och vänskap. De flesta storstadsområden har en årlig Cherry Blossom Festival, och du kan konsultera Internet för att hitta en lista över närliggande festivaler och datum.

Naturligtvis en Cherry Blossom Festival centra runt om i utsökt ljusrosa blommor på Prunus yedoensis , det Yoshino körsbärsträdet. Den Yoshino körsbär, kallas sakura på japanska, är ett prydnadsträd odlas för sina blommor, och inte ge frukt. Tusentals år av japansk tradition fira körsbär, som lyfts fram i japansk konst och kultur. Många japanska njuta av den årliga traditionen att parterna blomma visning, resor in i landet på picknick under körsbärsträden. De flesta blommar tittar man även konst och poesi, som gästerna skriva korta dikter eller målningar borste för att fira erfarenhet.

På en Cherry Blossom Festival, gå vandra genom odlingar av körsbärsträd att njuta av den vackra utsikten. Japanska prydnadsträdgårdar funktionen ofta en mängd andra vackra blommande växter tillsammans med dammar och dekorativa strukturer. De flesta festivaler har också en gata rättvist, där besökare kan köpa japansk konst, hantverk och mat. En Cherry Blossom Festival ofta firar japanska kulturen med artistiska framträdanden såsom traditionell japansk dans och spelar också. I USA, många städer hålla en årlig Cherry Blossom Festival i samarbete med lokala japanska ambassaden eller goodwill samhälle. Nationen Japan har gjort flera presenter av prydnads körsbärsträd till nationer över hela världen, inklusive en gåva 1912 av 3. 000 träd till staden Washington, DC, som har en världsberömd Cherry Blossom Festival. Betoningen på vänskapliga förbindelser med Japan och samarbete mellan nationer är i fokus för en Cherry Blossom Festival, när besökare inte provtagning god mat, titta på föreställningar, eller helt enkelt njuta av körsbärsträd.

I de flesta fall har en Cherry Blossom Festival evenemang som pågår minst två veckor, för att dra fördel av blommande fönster från körsbärsträd. I Japan, regionala festivaler fira enskilda mat och konst, och resenärer ofta njuta av flera festivaler, ungefär som amerikanerna reser för att se den falla färg i de östra staterna. I andra delar av världen, Cherry Blossom Festivaler är en chans att uppleva japansk kultur i allmänhet, och kan göra en rolig resa för alla åldrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.