Har politisk attack annonser Work Really?

Det finns bara ett skäl kampanjer spendera så mycket tid och ansträngning på politisk attack annonser. De arbetar. Även om de får arbeta i varierande grad av effektivitet, råder det inget tvivel om att, åtminstone på någon nivå, de arbetar.

Medan statsvetenskap stora skriva rapporter hävdar båda sidor och studier slutsatser rapportera både för och mot effektiviteten politiska angrepp annonser, kampanjer se det klart. Många förknippade med den amerikanska presidentvalskampanjen för John Kerry 2004 skyllde attack annonser för kostnadsberäkning deras kandidat i valet. Det året, kallas en grupp Swift Boat Veterans for Truth körde ett antal annonser ifrågasätta Kerrys tjänst i Vietnam.

politisk attack annonser, särskilt via ett TV, tog sin början under 1964 års val mellan Lyndon Johnson och Barry Goldwater. I en annons helt enkelt heter "Daisy", en liten flicka ses räknar kronblad från en blomma. Som scenen zoomar in på hennes ögon, en atombomb exploderar. Johnson ger sedan en voice over främja fredligt sätt lösa konflikter. Johnson avsikt var klar. Goldwater var känd som ett krig hök som förespråkat användning av kärnvapen i Vietnam och Ryssland.

Johnson vann valet mot Goldwater i ett jordskred. Många politiska analytiker har krediteras den annonsen som en vändpunkt i valet. Även Johnson kan ha vunnit valet utan kommersiella, var marginalen för segern till stor del tillskrivas den annonsen.

Även om miljontals dollar kan spenderas på negativa kampanjer genom form av politisk attack annonser, kampanjer måste vara försiktig i användningen. Running politisk attack annonser som ses som angriper en persons karaktär eller personliga frågor kan slå tillbaka. Annonser måste fokusera på frågor som rör kampanjen för att uppnå maximal effekt.

Politiska attack annonser riskerar dessutom att föra ryktbarhet till den andra kandidaten. Det finns en anledning produkt annonser sällan nämna andra märken, som de inte vill dra uppmärksamheten till dem. Detta är anledningen till att sådana annonser kör ofta jämföra sig med "de andra ledande varumärket. " De flesta politiska annonser nämner sina motståndare, eftersom byggandet av annonsen skulle vara alltför besvärligt utan att göra det.

De flesta människor i demokratiska nationer beklaga politisk attack annonser, om det görs på rätt sätt kan de producera en önskad effekt för en kampanj. Kandidaterna tillåta miljontals dollar som skall avsättas för denna taktik helt enkelt eftersom det kan ge en omedelbar och bestående, nytta. I slutändan kommer den politiska angrepp annonser fortsätter att användas, trots klagomålen, så länge som kandidat tror de få resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.