Vilka länder i världen som har lägst Cost of Living?

I många delar av världen, inklusive Nord Amerika, verkar det som om levnadskostnaderna ökar varje dag. Från matpriser gaspriserna allt verkar vara ständigt fluktuerande. Medan Nordamerika är inte den enda kontinent som kämpar med priser som ständigt förändras, finns det definitivt platser i världen som har en lägre levnadskostnader.

Enligt 2007 Quality of Life Index, landet med de lägsta levnadskostnaderna i världen var Narau. Narau är en ö som är belägen i södra Stilla region i världen, nära ekvatorn. Den har cirka 13. 770 invånare och mindre än Washington, DC. det andra landet som rapporterats ha en låga levnadskostnader, om den Quality of Life Index, är Turkmenistan. Turkmenistan är ett litet land i Mellanöstern som gränsar till Afghanistan och används som en republik i det forna Sovjetunionen. Som ett land, Turkmenistan känd som världens tionde största tillverkare av bomull.

Två av de mer populära länder i världen som hävdar att vissa av de lägsta levnadskostnaderna i världen är ett sydamerikanskt land och det enda land som kan skryta med två geografiska titlar: kontinent och land. Dessa länder är Uruguay och Australien.

Medan Republiken Uruguay är relativt liten, ungefär storleken på Washington State, är dess befolkning beräknas vara i miljontal. Från och med 2007 folk Uruguay tycktes njuta av en stabil ekonomi som återstår att vara beroende av jordbruk och export. Denna stabilitet kan vara en stor faktor i en sådan låga levnadskostnader. Gemensamma 2007 års priser i det land Uruguay skulle överraska många människor i Nordamerika. Några exempel är tre samtal cent telefon, en eftermiddag måltid för mindre än en dollar och en stor stranden hem för ungefär $ 125. 000 US dollar (USD).

av de större länderna i världen har Sverige en av de lägsta nationella levnadskostnader i världen. I själva verket År 2004 konstaterade World Competitiveness Yearbook att Australien är den tredje bästa landet i världen när det gäller låga levnadskostnader. Under 2007 Gemensamma australiska priser ingår 400 euro för hyra eller amorteringar och 500 euro per familj för livsmedel varje månad. Så låga levnadskostnader kan tillskrivas flera faktorer: låg utlandsskuld och en stabil ekonomi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.