Vad bör jag veta om hur du handlar på en budget?

Shopping på en budget kan vara en svår uppgift för någon. Även de bästa planerade shoppingturer kan gå snett på grund av varierande priser för liknande objekt och det oväntade inköp. Kostnaderna snabbt lägga upp, skjuta dig förbi dina utgifter gräns. Det finns flera sätt att handla på en budget som kommer att hålla dig inom din utgiftsgräns. När du handlar på en budget, är det en bra idé att göra en livsmedelsbutik lista och hålla fast vid det. Planera dina måltider i förväg och lägg de ingredienser du behöver för att din inköpslistan. Människor tenderar att gå utanför sin budget när de måste springa ut och köpa varor i sista minuten. Detta problem uppstår vanligtvis närbutiker kosta mer objekt än butikskedjor livsmedelsbutiker. Du är också benägna att köpa andra saker du egentligen inte behöver.

Aldrig shoppa på en budget när du är hungrig. Hunger eller sug kommer att resultera i att du köper objekt som inte fanns med på din lista. Plan på att äta hemma eller gå ut och äta, innan du går matinköp. Du kommer att vara mer benägna att hålla sig till objekt på din inköpslistan om du är nöjd. innan du går till mataffären, leta efter kuponger din tilltänkta objekt. Du kan spara mycket pengar genom klippning kuponger. Besparingarna kan inte ses direkt, men kommer att lägga upp under loppet av ett år. Kolla tidningen och på nätet på kupongen stuga webbplats.

Undvik att köpa färdiga måltider när du är matinköp på en budget. Dessa måltider tenderar att kosta mycket mer än bara köpa ingredienser och göra dem själv. De är också mindre näringsrik och lastat med natrium. Om du planerar dina måltider i förväg, bör du behöver inte köpa dessa.

undvika problem med gångar som inte har de redskap du behöver. Du kommer antagligen att köpa onödiga saker som lockar dig. Om du inte har några planer på att köpa en påse godis, hålla sig borta från godis gången. Om dina barn är med dig, undvika leksaken gången alla tillsammans.

Om det alls är möjligt försöka undvika att ta dina barn med dig när du är matinköp på en budget. Barn har ett sätt att smyga objekt i vagnen när du inte ser. När barnen ser något de vill, kommer de att försöka övertala dig att köpa den. Ofta kommer de stora ögon och söta leenden har du övertygat, och går över din budget på nolltid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.