Vad bör jag veta om Antigua och Barbuda?

Antigua och Barbuda är en liten ö-nation i Västindien. Den omfattar 171 kvadrat miles (442 kvadratkilometer), vilket gör det lite större än Washington, DC. Det ligger nära Trinidad, Saint Kitts och Nevis, Saint Barts, Saint Vincent och Grenadinerna, och ett antal andra små östater nation eller beroenden. var Antigua och Barbuda först bosatte sig i den 3: e årtusendet f. Kr. av en grupp som ofta kallas arkaisk People. Någon gång i 3: e århundradet f. Kr. öarna löstes av Arawakiska tal personer. I den 15: e århundrade löstes slutligen av karibier. I slutet av 15: e talet européer, genom Christopher Columbus, tagit kontakt med öarna Antigua och Barbuda. Den spanska först försökte lösa öarna men Carib motstånd gjorde det ytterst önskvärd och begränsad kontakt inträffade under nästa sekel eller så. I början 17th century britterna koloniserade öarna och förvandlar dem till plantager för socker och tobak, liksom andra karibiska grödor. Den brittiska flyttade ekonomi Antigua och Barbuda vidare mot sockerrör under det kommande seklet, importera afrikanska slavar som brukar jorden. 1834 slavarna släpptes fria, men bristen på infrastruktur för att stödja dem håller dem under extremt fattiga förhållanden för nästa århundrade.

Från 1950-talet, Antigua och Barbuda flyttades längs på vägen mot en eventuell självständighet . Allmänna val hölls, och ett antal nationella bildade partier, främst längs arbete linjer, vilket återspeglar landets behov av ekonomiska reformer och arbetstagare. År 1981 var landet Självständig, som medlem av Samväldet med drottning Elizabeth II som monark. är Antigua och Barbuda berömd för sina 365 stränder, en för varje dag på året. Trots att faktiskt räkna ut sanningen i detta påstående kan vara lite knepigt, kan man inte förneka att dessa öar har många stränder, och att de tjänar som en av landets främsta turistattraktioner. Alla har sina egna favoriter och det bästa av det bästa kvar välbevakade hemligheter, men inom ett par timmar varje resenär kan mycket väl ha funnit ett utmärkt strand att tillbringa dagen på, säker i vetskap om att en ny strand väntar nästa dag . För historia buffs, är engelska Harbor den stora hot spot på Antigua. Full of 18th century ruiner, ett antal fästningar och kärleksfullt restaurerade koloniala byggnader, är engelska Harbor enkelt bra för en dags vandring. Nelson's Dockyard, med anor från 18th century, när Antigua och Barbuda fungerat som en central plats för Lord Nelsons flotta, är en annan stor historisk plats, nu skyddas som nationalpark. Genom att hoppa över till grannlandet Barbuda, Du kan njuta av några av de bästa fågelskådning i Västindien. Barbuda är hem till den största Rookery i regionen, som inrymmer de regioner som främmande fåglar fregatten, samt hällristningar anor American Indian reglering av öarna.

Flyg anländer dagligen i St John's från knutpunkter i USA och Västindien, samt London. Kryssningsfartyg regelbundet brygga vid St John's, och det finns en stadig ström av jakter alltid ankommer eller avgår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.