Vad är ett oberoende beslut av Odd Fellows?

Även om det kan vara svårt att urskilja från sitt namn, är ett oberoende beslut av Odd Fellows den nordamerikanska kapitel i en serviceorganisation öppet för alla som uppfyller fyra kriterier. Den första är en åldersgräns som anges som ett intervall på 16-18. Den andra är en tro på en högsta väsendet som är både skapare, samt upprätthållare av, allt som är. Det tredje kriteriet är att vara trogen sitt land. Och den fjärde är att vara en person med god karaktär. Kandidater för anslutning måste stödjas av nuvarande medlemmar. Det finns ett antal grader av medlemskap. The Independent Order på Odd Fellow är en del av den större samling Order från Odd Fellow, som bildades på sjuttonhundratalet. Den nordamerikanska grenen grundades den 26 april 1819 i Baltimore, Maryland som en avknoppning av den ordning i England. Namnet "Odd Fellow" sägs bero på att medlemmarnas brist på vilja till publicitet för sina prestationer.

Likaså Rebekahs är en utlöpare av Independent i Odd Fellows, med en tro som grundar sig på beteendet hos de kvinnor som förekommer i Gamla testamentet i Bibeln, även om det är en omfattning som kan ges till både män och kvinnor. Den Rebecka Creed, refererar till Gud som Fader, män som bröder, och kvinnor som systrar, liksom de vägledande principerna om vänskap, sanning och kärlek.

Odd Fellow bidra service lokalt på staten eller provinsiell nivå, eller genom nationella projekt. Den typ av tjänst som Odd Fellows är inblandade är att ha en upplyftande eller förbättrad effekt på mänskligheten. Exempel på goda verk av Independent i Odd Fellow är: ? Den Educational Foundation, deras första projekt, som sedan 1927 har gett lån med låg ränta för att hjälpa människor att bygga på utbildningen ? S. O. S. Village, även kallad Odd Fellow Village är ett barnhem tar form i Battam Bang i Kambodja för barn som drabbats av aids ? Visual Research Foundation Endowment ? World Hunger katastroffond ? Bidrar mer än någon annan bolagsenhet "Arthritis Foundation

Medlemskap inkluderar fördelar såsom att kunna ansluta sig till en lägre kostnader receptbelagt läkemedel och visioner vårdprogram, liksom turer och pilgrimsfärder till inspirerande och viktiga lokaler, såsom FN pilgrimsfärd för ungdomar och pilgrimsfärden till Tomb of the Unknown Soldier. De ger också ett flöte för Rose Bowl Parade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.