Vad är slavarbete?

slavarbete är en form av räntebärande slaveri som skapas när en person börjar arbeta för en annan person som har en skuld från arbetstagaren. Det är också känt som skuld slaveri. En gång i slavarbete situation skapats, vissa individer finner det omöjligt att någonsin bryta sig ut.

slavarbete börjar när en individ går till en annan person att låna pengar och vi vill arbeta i utbyte mot pengar . Ofta kommer det krävas att personen bor på fastigheten, så att skulden innehavaren kan hålla reda på var de befinner sig. Det är också vanligt att alla medlemmar av en omedelbar familj att dela skuldslaveri situation. Det innebär att även om vissa av de förslavade inte låna pengar, är de fortfarande fungerar som slavar.

Syftet med slavarbete för det enskilda företaget skulden är att få en billig källa till arbetskraft. I de flesta fall, villkoren är så ogynnsamma att slaven eller kontraktsarbetare tjänare att komma ut kommer att ta merparten av sina liv, om det kan även göras på alla. I de flesta situationer, om slaven dör innan skulden är återbetald, resten av familjen kommer fortfarande att fortsätta arbeta för skulden innehavaren tills skulden är fast besluten har lönat sig. I vissa fall, de som arbetar för en skuld som innehavaren av en slavarbete situation kan försöka låna pengar till andra saker också. Detta ökar skulden och ger skulden innehavare ännu mer makt. I slutändan är målet att skapa en person som anser att skulden innehavaren är deras enda hopp i världen. En person förslavade i slavarbete situation kan få lite pengar för deras insatser, Men detta är bara en symbolisk betalning. I de flesta fall är det underförstått att det sanna värdet av deras arbete kommer att betala för den skuld som de är skyldiga. I praktiken är det sanna värdet av deras arbete aldrig betalat eller delvis räknas med skulden.

dessutom vilka villkor kontraktsarbetare anställda arbete kan vara mycket hårda. Vissa har rapporterat arbetar 13 timmar eller mer under en normal dag. Många kan bli trångt i mycket små levnadsvillkor. Om de gifter sig, deras makar även blivit slavar till skulden innehavaren. Arbetet kan omfatta hushållsarbetet, jordbruksarbete, industriell arbete eller arbetar under jord i sexhandeln.

Även bruket av slavarbete, även stavat slavarbete i Great Storbritannien, pågår fortfarande på många områden i hela världen, är det olagligt i de flesta länder. Vissa jurisdiktioner kan välja att inte tillämpa lagarna på böcker. Andra kan ha svårt att bevisa situationen i domstol. Även om det är olagligt, är det att kunna lyckas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.