Vad är Pantiles?

Pantiles är keramiska plattor som är avsedda att interlock. De har klassisk använts i tak, och även i bana i vissa regioner i världen. Tillsammans med andra takpannor, Pantiles finns från många butiker byggnad utbudet, och sådana kan butikerna ofta för Pantiles om de inte har dem i lager. Även Pantiles inte används i nyproduktion så ofta som de en gång var, vissa tycker det estetiska utseendet på en pantiled hem tilltalande, så de finns fortfarande nya och genom bärgning företag som räddning kasseras Pantiles.

Från sidan anser Pantiles förefaller svagt S-formad, och de är utformade så att deras böjda delar sammanfaller. Överlappande kanter Pantiles se till att vatten, damm och andra material som inte kan halka under dem, vilket är ytterst värdefullt för takläggning. I tak, är Pantiles kompletteras med olika slut bitar för att passa på kanterna och takåsen och skapar en slät för vatten att hälla ur.

Keramiken används för Pantiles varierar, främst på grund var brickorna produceras. I samtliga fall är Pantiles utformade för att vara mycket tjock och tålig, så ömtåligt material kan gå sönder i hårt väder. De kan avfyras och vänster vanligt, eller glaserat att motstå vatten. Pantiled bana är ofta kvar oglaserade, att vatten tränga igenom golv-och avlopp så att människor inte utsättas för stående vatten.

Installera Pantiles är ganska okomplicerad, eftersom de är installerade i likhet med andra tak-och gatstenar kakel. Fixing skadade Pantiles, å andra sidan, kan vara utmanande eftersom de överlappande mönster som gör dem så bra kan göra det svårt att ta bort brickor för reparation eller utbyte utan att orsaka skada. Eftersom Pantiles är inte så många anställda inom konstruktion som de var klassiskt, folk med pantiled hem och sätt ibland har svårt att hitta folk som kan reparera dem.

En del av en by som heter Tunbridge Wells i England kallas för "The Pantiles. " Detta distrikt har varit värd för olika affärer sedan 17th century, och enligt legenden var det en gång belagd med Pantiles på order av drottning Anne, som var missnöjd med smuts gator. Besökare i Tunbridge Wells åtnjuter ofta ett stopp på Pantiles, som en strävan har varit att hålla bygden historiskt korrekta, så det känns som att gå tillbaka i tiden. Tyvärr har den legendariska Pantiles ersatts med gatsten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.