Vad bör jag veta om Israel?

Israel, som är officiellt staten Israel, är ett litet land som ligger på den asiatiska kontinenten längs den sydöstra stranden av Medelhavet. Israel gränsar till Libanon, Syrien, Jordanien och Egypten, liksom inlandsstaterna territorium på Västbanken och Gazaremsan. Landets största stad, Jerusalem, är huvudstad och säte för regeringen. Israel har en rik religiös och politisk historia och dess befolkning på över 7 miljoner människor välkomnar ett stort antal turister varje år.

Geografiskt sett finns det många lugna, natursköna lokalbefolkningen hela Israel, men Israel själv har känt mycket lite frid. När staten Israel förklarade sig självständigt 1947, lekte det arabisk-israeliska krig och konflikter har uppstått på olika mellanrum längs landets gränser sedan.

Israel är uppdelat i sex olika administrativa distrikt: norra, Haifa, Center, som omger den fjärde distriktet, Tel Aviv, Jerusalem och södra Israel, den största av distrikten. Ekonomiskt sett är Israel anses ledare bland de ekonomiskt utvecklade länderna i Mellanöstern. Israel är också fler museer per invånare än något annat land i Mellanöstern och rivaler som något annat land i världen och därmed stärka turismen. Jerusalem och Tel Aviv är de två mest erkända områden i samband med Israel.

Tel Aviv var Israels första moderna judiska staden och är det ekonomiska navet i landet idag. Arkitektur, historia och modern konst dag och kultur spelar en viktig del av turismen i Tel Aviv. Förutom turismen har Tel Aviv ett livligt nattliv med moderna nattklubbar, kaféer och affärer. Bär ett smeknamn, liknande den amerikanska staden Las Vegas, Tel Aviv kallat "staden som aldrig stannar. "

är att befolkningen i Israel bestod främst judiska och arabiska folket. Även om många platser över hela Israel är heligt för den judiska nationen, att kristna från hela världen reser till Israel varje år vittnar om platser heliga för sin egen religion. Jerusalem är givetvis hålls heliga av kristna besökare, vilket är Via Dolorosa, som är vägen Jesus gick efter att ha blivit dömd av Pilatus. Enligt israeliska ministeriet för turism, har besökarna kunnat komma att gå till Via Dolorosa i över 1000 år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.