Vad är Lake District?

The Lake District är en landsbygdsregion i England ligger i grevskapet Cumbria. Detta område är undanstoppad i den nordvästra delen av England, och det har varit populärt bland besökare i århundraden. På 1950-talet insåg den brittiska regeringen värdet av Lake District som en kulturell och ekologisk plats, och det började vidta åtgärder för att skydda den samtidigt främja den som en av Englands naturliga underverk. Besökare till England ofta om att göra tid för att se Lake District, och regionen är också populär bland britter. som man kunde föreställa sig från namnet, har Lake District många sjöar, med 15 större sjöar och många mindre vattendrag. Området är också hem till Cumbria Berg, som omfattar Scafell Pike, det högsta berget i England, tillsammans med många andra framstående toppar. År 1951, gjordes stora delar av området som regeringen med skapandet av Lake District National Park, och regeringen har aktivt fört en politik markanvändningen i området som bidrar till bevarande.

många exempel på livet på landsbygden kan ses i distriktet, som stadsdelen hus arbetar mjölkgårdar och gårdar får tillsammans med mindre samhällen. Området är också populärt för rekreation. Människor kan vandra i fjällen, som bergen är kända, och de kan också cykla på många cykelvägar, eller simma och båt i sjöarna i området. Lake District National Park är den största nationalpark i England, och det finns gott om plats för alla att njuta av regionen.

landskapet i Lake District är robust och det finns många svepande och en fantastisk utsikt över distrikt som kan ses från olika punkter längs den regionala vägar och vandringsleder. Arkeologer är mycket aktiva i Lake District, och deras webbplatser ibland öppet för medlemmar av allmänheten som är intresserade av rika historia i Storbritannien. Besökare kan bo i ett stort antal värdshus och bed breakfast och camping finns även för människor som föredrar att grov det.

Förutom att vara berömd för sina naturliga skönhet, åtnjuter Lake District också en fantastisk rykte i den engelska konsten. Wordsworth och Coleridge båda skrev mycket om Lake District, liksom andra poeter som kollektivt kallas Lake Poets. Regionen även förekommer i flera målningar, etsningar och teckningar, eftersom det har varit en inspirationskälla för konstnärer i århundraden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.