Vad är Goodwill Industries?

Goodwill Industries är en ideell organisation baserad i USA. Hundratals samhällsbaserade Goodwill dotterbolag över hela världen ger en rad tjänster till kunder i organisationen, och Goodwill Industries har blivit internationellt respekterad för sitt arbete. Det primära målet med Goodwill Industries är att erbjuda tjänster som utbildning på arbetsplatsen som är utformade för att ge kunder, ge dem "en hand upp, inte en hand ut. "

grundades Denna organisation i Boston, Massachusetts 1902 av pastor Edgar J. Helms. Ursprungligen Goodwill insamlade skadat bohag som skor, kläder och möbler, att anställa människor med svårigheter att reparera dessa varor och sedan sälja dem till allmänheten eller ge dem till människor som hade reparerat dem. Kunder Goodwill kunde få erfarenhet av försäljning i goodwill butiker, eller erfarenhet av reparationer genom att arbeta i Goodwill butiker. Eftersom organisationen växte och expanderade, så gjorde man sitt uppdrag och arbete utbildningsmöjligheter.

Kunder hos Goodwill Industries är i allmänhet människor som är missgynnade på något sätt. Personer med psykiska och fysiska funktionshinder nytta av utbildning och stöd från Goodwill, liksom personer som har haft begränsad tillgång till utbildning, personer som är beroende av statliga stöd, äldre vuxna, och hemlösa. Genom att utbilda människor att arbeta, hoppas Goodwill Industries för att minska sitt beroende av välgörenhet, tillåter kunder att leva ett självständigt liv.

Organisationen får mycket av sin finansiering genom donationer och försäljning till goodwill butiker. Dessa butiker fortsätta att erbjuda detaljhandeln utbildningsmöjligheter till goodwill kunder, tillsammans med ett urval av rabatterade varor till konsumenter. Goodwill Industries levererar också och plockar upp donationer med flotta av lastbilar emblazoned med Goodwill logotyp, och organisationen använder de medel som den samlar in för att hjälpa kunder som behöver arbetsträning, arbetsförmedling och annat bistånd. I 1990-talet utvecklat Goodwill Industries också ett program entreprenadarbete, utbildning kunder att göra arkivering, kopiering och andra rutinuppgifter så att företag med tillfälligt anställd brist kunde använda Goodwill klienter. Dessa kontrakt och anställda lättnad ge behövde hjälp till företag och samtidigt få ytterligare arbetslivserfarenhet, och i vissa fall kan deras arbete utvecklas till heltidstjänster.

donera till Goodwill Industries är oftast mycket lätt i större städer, som goodwill insamling platser och butiker är ofta etablerade på flera platser. Stora donationer kan plockas upp med lastbil, och folk kan också välja att donera pengar för att goodwill. Goodwill butiker erbjuder ett varierat utbud av varor till mycket rimliga priser, och organisationen har också en auktionswebbplats för människor som föredrar att göra sina inköp på Internet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.