Vad är Champ de Mars?

Champ de Mars är en stor park i Paris, Frankrike, som är öppet för allmänheten och ligger vid foten av Eiffeltornet. Många besökare till Paris njuta ett stopp på Champ de Mars, och ett stort antal fotografier tagna från Eiffeltornet funktionen det utbredda grund av parken. Denna sida är öppen för alla som vill besöka, och det finns vackert anlagd trädgård samt öppna grönytor som ibland används för olika evenemang. The history of the Champ de Mars började under medeltiden, när det etablerades som parkmiljö av kyrkan, betjänar två kloster som låg då i utkanten av Paris. I det 18th århundradet, beslagtogs parken i namn av staten, tillsammans med andra länder, i syfte att konstruera École Militaire, en militär skola, och det förvärvade namnet "Champ de Mars" eller "Field of Mars , "en hänvisning till den romerska guden av krig. var The Champ de Mars ursprungligen stängt för allmänheten, och som uteslutande används för militära manövrar från utbildning till formell parader. Strax innan den franska revolutionen började Champ de Mars öppnas för allmänheten. År 1790 användes det för att hålla en stor fest för att fira den konstitutionella monarkin i Frankrike, och 1791, den användes som en samlingspunkt för en grupp av parisare som ville göra framställningar till avlägsna King Louis XVI från kontoret.

Under 1791 rallyt, soldater öppnade eld mot folkmassan, massakrera ett antal deltagare och gnistor anklagelser om inblandning i uppviglande aktivitet bland medlemmarna i regeringen. Trots denna något makabra händelsen i parkens historia, fortsätter parken att vara ett populärt ställe att besöka, med tillträde från två tunnelbanestationer, på gatan, och bussar.

Nu när Champ de Mars är inte längre används för militära ändamål, är det som värdar för en mängd olika festivaler och evenemang. Traditionellt när världsutställningen hålls i Paris, är det beläget på Champ de Mars, dra nytta av den stora öppna ytor och berömmelse på webbplatsen. Från marken, är Champ de Mars ett mycket trevligt ställe att promenera, picknick, och helt enkelt lounge, och många fransmän dra fördel av detta, från ovan, är det möjligt att se det särskiljande och eleganta utformningen av parken, som förråder dess militära ursprung.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.