Vad är några Tokyo sevärdheter?

Tokyo har en världsberömd kulturliv, med Tokyo attraktioner som täcker hela spektrumet av möjliga erbjudanden, bland annat föreställningar, turnéer och museer av många slag. Bland Tokyo attraktioner i området för scenkonst, är Nippon Budokan legendariska. Budokan ger en världsberömd plats för konserter rockmusik. "Live at the Budokan" konserter är välkänt i musikbranschen, och grupper från Beatles till Bob Dylan till Dream Theater har framträtt och spelat där. Kabuki teater är ett viktigt kulturellt inslag, och det finns föreställningar på Kabuki-za. Tokyo Opera City är ett kulturellt komplex som innehåller en teater-och konsertsal.

Sportevenemang annan noteras inslag i Tokyo attraktioner. Förutom kampsporter visas på Budokan, kan man hitta Yomiuri Giants baseball lag i Tokyo Dome. Det är en nöjespark på plats också, och Dome även fungerar som en konsert anläggning. Ishockey och basket är skisserat sport på Yoyogi National Gymnasium. Sumobrottning framhävs i Tokyo Kokugikan Sumo Stadium and Museum.

Regeringen erbjuder i allmänhet en Grutt Pass så att besökarna Tokyo tillgång till många museer och andra attraktioner för en reducerad skattesats. Bland de många museer som anses vara bland de viktigaste i Tokyo attraktioner, ingår, National Museum of Japanese History, National Science Museum, och historiskt inriktade Edo-Tokyo Museum. Det finns också en trumma Museum och John Lennon Museum. Konstgallerier, djurparker och akvarier ingår också i Grutt Pass.

Parker och trädgårdar är en annan av Tokyo attraktioner som ingår i stadens överklagande. Tittar de 1000 körsbärsträd i blom i Ueno Park är en av höjdpunkterna i april i staden. Andra populära trädgårdar omfatta Higashi Gyoen eller East Garden, Hama Rikyu Trädgård, och Koishikawa Korakuen Garden.

Arkitektur är en annan noteras funktion som lockar till Tokyo. Tempel såsom Sensoji tempel och helgedomar såsom Meiji Jingu Shrine, Toshogu Shrine och Yasukuni Shrine, för att inte tala palats, såsom det kejserliga palatset, alla är imponerande.

Special upplevelser såsom Ikebana-japansk blomma förmedling-och te ceremonier finns på beställning. Andra upplevelser som kan ordnas är akupunktur och shiatsu introduktioner, badhus, och meditation instruktion. För en mer aktiv verksamhet, kanske du vill besöka en pachinko förmak och prova på spännande spel. Kryssningar på Tokyo Bay eller Sumida River och buss eller rundvandringar ytterligare höjdpunkter. Shoppingwebbplatser omfatta Tsukiji Fish Market, den största skaldjur marknaden i världen, och för mode och högteknologiska sevärdheter, shopping distrikten Ginza, Akihabara, eller Harajuku. Och naturligtvis, det finns alltid Tokyo Disneyland. . .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.