Vad är den franska främlingslegionen?

Främlingslegionen är en unik gren av den franska militären som tar emot volontärer i någon ras, religion eller nationalitet. Foreign Legion anses vara en integrerad del av den franska armén, och det medföljer andra militära medlemmar på uppdrag använder samma utrustning och mål. Medlemmar i främlingslegionen intervall från 17 till 40 i ålder, och kommer från en mängd olika bakgrunder. De flesta medlemmar i främlingslegionen gå, eftersom de har fängslats av mystiken i organisationen, som är känt över hela världen, även om tillräckliga kunskaper. grundades i främlingslegionen 1831 av Kung Louis Philippe, och var avsedd att vara en union av frivilliga som var intresserade av att tjäna Frankrike. Sedan 1831, har i främlingslegionen spelat en avgörande krig i många berömda slag som den franska var inblandade, från Algeriet till Vietnam. För många är främlingslegionen snarare en gåta, som helt består av människor som är lojala mot ett land som inte sitt födelseland.

Medlemmar i främlingslegionen skiljer sig från konventionella armé medlemmar av ett antal saker, som börjar med klänningen enhetliga. Den distinkta vita kepi, eller hatt, toppar en grön och röd uniform med ett blått skärp. När de deltar i militära operationer, medlemmar i främlingslegionen bära kläder anpassade till ansökan, från kamouflage uniformer till våtdräkt för undervattensbruk operationer. i främlingslegionen har också ett välkänt band, och traditionella långsam marsch takt. FRÄMLINGSLEGIONEN bandet använder mer fifes än konventionella militära band, och bär trummor annorlunda. I främlingslegionen använder också olika ceremoniella och parad musik, och har ceremonier unika för organisationen. Genomsyrad av tradition tar främlingslegionen den hederskodex och historia i organisationen mycket allvarligt. att mobilisera i Främlingslegionen, måste en individuell passform ålderskravet och vid god hälsa. Han måste vara villiga att åta sig en femårig mandatperiod värvning. Kunskaper i franska krävs inte, eftersom främlingslegionen erbjuder språkundervisning till dem som värvar. Värvning kan utföras när som helst rekrytera centrum i Frankrike. Värvning i främlingslegionen bör övervägas noggrant, eftersom organisationen är krävande och ger inget ekonomiskt stöd.

Om det godkänns, är rekrytera skickas för en fysisk undersökning. Efter passage skall rekrytera skickas till en fyra månaders träningsläger och sedan förväntas återgå till civilt liv i sin nation av ursprung. Om uppmanat i främlingslegionen som helst i den femåriga löptiden för anlitande är Legionärernas förväntas tjäna Frankrike i enlighet med uppdraget att i främlingslegionen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.