Vad bör jag veta om Kwajalein Atoll?

Kwajalein Atoll, känd informellt som Kwaj av dess till stor del på kort sikt invånare, är en del av Marshallöarna kedjan ligger i västra Stilla havet. Kwajalein Atoll är cirka 2. 100 miles sydväst om Hawaii och 1400 miles öster om Guam. Med andra ord är Kwajalein Atoll en av de mest isolerade platserna på jorden, om än inte helt avskuren från moderna bekvämligheter såsom skolor, butiker, restauranger och Internettjänster.

Praktiskt taget alla Kwajalein är under kontroll eller överinseende av United States Army Command, så det är i huvudsak en militärbas med några boende för civila arbetstagare. Det primära arbete som utförs på Kwajalein Atoll är missilsystemet tester för olika myndigheter, främst militären. De flesta amerikanska invånarna i Kwajalein Atoll är på uppdrag för privata entreprenörer försvaret eller offentliga myndigheter. I själva verket är det nästan omöjligt för en privatperson att besöka Kwajalein Island utan regeringens officiella avslut. är Life on Kwajalein Atoll i allmänhet sägas vara liknande som bor i en liten amerikansk stad, inte en stor stad. Organiserade sporter som snorkling, volleyboll, basket och softboll erbjuds. Finns fitness centers och andra fritidsanläggningar för skridskoåkning, löpning och tennis. Trots att bada i havet är modet, finns ett antal platser där segling och vindsurfing är tillåtna.

Vädret på Kwajalein Atoll är typisk för tropiska öar som ligger nära ekvatorn. Det finns en tämligen konstant handel vind, och plötsliga regn är alltid en möjlighet. Medeltemperaturen är i övre 80 Fahrenheit (övre 30s Celcius) året runt, och kan bli obehagligt varmt om vindarna skift eller dö nedåt. Även om inte vanliga, har orkaner varit kända för att slå Kwajalein Atoll regelbundet och orsaka stor skada.

Även om den militära befälhavarna som övervakar bas har gjort ansträngningar för att förbättra levnadsvillkoren för tilldelade invånare, finns det fortfarande vissa svårigheter erhålla moderna bekvämligheter såsom Internet, avancerade postutdelning och satellitkanaler. Dial-up Internet access is available, men det kan bli mycket dyrt att använda. Militären ger vissa TV-tjänster via sitt eget nät, men invånarna kan inte få in-TV hemma satellit när detta skrivs. Det finns några generella handelsvaror butiker på Kwajalein Atoll, men generellt fungerar som armén post utbyten, med begränsat utbud och högre försäljningspriser. Invånarna kan besöka en närbelägen ö som heter Ebeye att köpa nödvändig hårdvara poster eller besöker kyrkan. Telefonitjänsten existerar, och boende faktiskt har en amerikansk riktnummer (805), men den lokala Marshallöarna telebolaget kan lägga till en extra kostnad per minut för användning.

samtidigt som de levande arrangemang Kwajalein Atoll kan vara något spartanska, många entreprenörer i uppdrag att arbeta där tror det är verkligen ett paradis på jorden. Brottsligheten är relativt låg, arbetsvillkoren är vanligtvis trevliga och enda boende utan anhöriga är fria att göra en mer avslappnad ö livsstil när de inte är i tjänst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.