Vad är Royal Canadian Mounted Police?

Royal Canadian Mounted Police (RCMP) är en omfattande polisstyrka som fungerar i landet i Kanada, och deltar vid tillfällig internationella uppdrag, i franskspråkiga Kanada, den här polisen kallas Gendarmeriet Royale du Canada . Detta polisen är ganska unikt i det att den fungerar som en federala, delstatliga och kommunala polisen, som tillhandahåller en rad av polisväsendet. Ungefär 25. 000 människor arbetar för Royal Canadian Mounted Police, allt från läkare som på landsbygden poliser, och yrken inom Force, som den kallas internt, är ganska varierande.

Ursprunget till RCMP är ganska färgglada och många hänvisningar till roten av detta historiska polisen kan ses i de traditioner och uniformer av dess moderna inkarnation. The Royal Canadian Mounted Police bildades formellt 1920 genom en kombination av två krafter, Royal Northwest Mounted Police och Dominion Police. Båda dessa styrkor hade etablerats under 1800-talet för att klara av laglöshet på den kanadensiska gränsen, och många av deras medlemmar blev känd för sina ibland något okonventionella metoder för brottsbekämpning.

Omfattningen av Royal Canadian Mounted Police är ganska omfattande. Liksom andra federala polismyndigheter runt om i världen är RCMP ansvaret för att genomdriva federala lagen och för att utreda brott av intresse för den federala regeringen, såsom terrorism, organiserad brottslighet och ekonomisk brottslighet. The Royal Canadian Mounted Police också hanterar polisverksamheten i de enskilda provinser i Kanada, och erbjuder polisväsendet att många kanadensiska städer, särskilt på landsbygden där en oberoende polisen inte skulle vara genomförbar.

RCMP tjänstemän också arbeta för att skydda Kanadas ursprungsbefolkningar, och med medlemmar av Ungdom. En anställd kriminaltekniska bland andra forskare, läkare som är, och ett brett sortiment av vetenskapliga tekniker stödjer målen för Royal Canadian Mounted Police, och RCMP ansvarar också för att skydda besökande dignitärer och bibehålla en paramilitär styrka för krissituationer.

Märkligt nog är Royal Canadian Mounted Police faktiskt inte monterade, i dessa dagar. En liten population av hästar bibehålls för ceremoniella och parad bruk, och några RCMP officerare visa sin ridning förmågor under det årliga Musical Ride, ett evenemang som utställningar hästsport färdigheter och ökar medvetenheten om RCMP. Även om hästarna är borta, det utmärkande röda uniformer och Stetson hattar samband med RCMP kvar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.