Vad bör jag veta om Brittiska Jungfruöarna?

British Virgin Islands är en rad öar öster om Puerto Rico i Västindien. De är en del av Jungfruöarna skärgård, resten som är Förenta staternas territorium. Den primära öarna i Brittiska Jungfruöarna är Jost Van Dyke, Tortola, Anegada, och Virgin Gorda. Även om det finns över femtio andra öar och holmar i området, är bara ett fåtal andra bebodda. På hela den brittiska Jungfruöarna, finns det ungefär 22. 000 invånare.

Brittiska Jungfruöarna är ett stort turistmål, med omkring 45% av territoriet intäkter till följd av turismen. Brittiska Jungfruöarna locka flera hundra tusen besökare från USA varje år, tillsammans med ett antal turister från Kanada, Storbritannien och andra länder. Brittiska Jungfruöarna är kända för sin varma klimat och vackra stränder, som lockar snorklare och dykare scuba. Öarna är också en populär destination för kryssningsfartyg.

Majoriteten av de infödda i Brittiska Jungfruöarna är av afro-karibisk härkomst, och härstammar från de slavar som britterna förde till öarna när de först bosatte sig på den mark som på 1600-talet. Cirka 80% av de Brittiska Jungfruöarna "befolkning är svart och 8% är vita, resten av befolkningen är biracial, ostindisk, eller av annan etnicitet.

Brittiska Jungfruöarna är hemvist för en mängd olika vilda djur, växter och djur. Öarna har många olika typer av träd och vegetation, inklusive Century Plant, som blommar bara en gång vart åttonde år. Öarna har också många fruktträd, bland annat papaya och BRÖDFRUKTTRÄD, och en rad ödlor, leguaner och fåglar.

På grund av det Brittiska Jungfruöarna "närhet till Karibiska havet, i köket finns främst seafood-baserade. Några av områdets specialiteter är de conch, en typ av mollusk som liknar en mussla, och Anegada hummer. Dessa är ofta serveras med en sida skålen kallas svampar, som är en kombination av majsmjöl och okra.

Brittiska Jungfruöarna är en viktig destination för speciella evenemang, såsom bröllop och bröllopsresor. Många väljer att hålla ett bröllop på stranden, och det finns ett stort antal bröllopsplanering bolag på Brittiska Jungfruöarna att bidra till att skapa den perfekta dagen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.