Vad är en Flash-programmerare?

Flash ® programmerare har fyra ansvarsområden: översyn specifikationer användare, skriva program, testa och genomföra. En Flash ® programmerare har typiskt formell utbildning i programmering och har gått kurser i Flash ®. Flash ® programmerare kan hitta möjligheter till sysselsättning inom webbutveckling företag och informationsavdelningar teknik.

Adobe Flash ® är ett verktyg som används för att lägga till animationer och interaktiva funktioner för webbsidor. Flash ® är skriven i ActionScript ® som ursprungligen ägdes av Macromedia ® och sedan köpts av Adobe ®. Flash ® är utformad för att skapa rörelse och ljud samtidigt på en webbsida. Innehållet visas i Adobe Flash Player ® som tillhandahålls gratis med alla webbläsare.

Människor som tycker om att arbeta med teknik, är fokuserade på detaljer, och kan arbeta som ett team medlem rapport största tillfredsställelse som en Flash ® programmerare. Roll Flash ® programmerare kräver en kombination av tekniska och kreativa färdigheter. Denna typ av programmering är mycket lik animering eller film skapas. Detta verktyg används oftast för att lägga till rörelse till en webbplats och är oftast en kommersiell eller produkt annons.

Den första uppgiften är att se användarens specifikationer eller andra krav. Dokumentet innehåller information om funktioner i programvaran, utseende, webbläsare som stöds och andra funktioner. Verksamheten analytiker i nära samarbete med slutanvändaren eller kunden, utvecklar vanligen i specifikationerna. Det är ansvar för programmerare att se över dessa krav och bestämma vad som kan göras, den tid som krävs och om det finns någon produkt begär som not possible eller genomförbart.

Programmeraren börjar skriva programmet, baserat på användarens behov. Den ursprungliga programplaneringen grundar sig på den nödvändiga rörlighet eller funktion animation. När rörelsen delen är klar lägger programmerare bilder, färger och tecken. Det finns flera iterationer av programmet på denna punkt, att säkerställa att alla de funktionella kraven är uppfyllda.

System testning utgör en stor del av en Flash ® programmerare dagliga arbete. Det finns två typer av försök: funktionella och kvalitet. Funktionella tester är helt enkelt att se till att varje kommando eller program beter sig som förväntat. Kvalitetstester garanterar att bilderna visas korrekt i olika webbläsare, färgerna motsvarar användarnas behov, och smidigheten i animation.

Efter interna tester har slutförts användarnas acceptans tester krävs. Användaren måste testa funktionen, kontrollera informationen och godkänna det innan det kan genomföras. När användaren har kommit överens om, kan programmet flyttas in på hemsidan och göras tillgänglig för besökare. Denna etapp kallas genomförandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.