Vad är en värdshusvärd?

gästgivare är en gästfrihet professionell som driver ett värdshus, en anläggning som tillhandahåller logi, mat och dryck. Krögare kan hittas arbetar över hela världen i en mängd olika inställningar, från lyxigt Bed frukosthotell i populära semesterorter till specialitet värdshus som erbjuder funktioner som husdjursvänliga logi, historiska reenactments eller tema logi. Att arbeta som en värdshusvärd kan vara mycket utmanande, med denna typ av arbete som idealisk för människor som kan tänka på fötterna och komma överens med alla.

Historiskt ägs krögare sina anläggningar, och de bodde på platsen. Detta är fortfarande fallet med några krögare, men i andra fall krögare får leva på annan plats, och de kan eller inte kan äga värdshuset. Fördelen med en på plats gästgivare är att tjänsterna alltid är tillgängliga för gäster omedelbart, i motsats till en off-site staffer som måste kallas vid ett problem. Ägare av små värdshus ofta väljer att driva egna anläggningar eftersom det är kostnadseffektivt, och eftersom de njuta av upplevelsen.

De uppgifter som åligger en gästgivare varierar beroende på anläggningen. I ett litet värdshus kan gästgivaren laga mat, städa, och göra allt för gästerna. I större värdshus, kan en hushållning personal skall användas för städning, med gästgivaren fokusera på att ta online, hjälpa gästerna ordna aktiviteter och välkomnat gäster, i vissa fall är gästgivaren helt enkelt en vanlig anställd, snarare än en chef eller chef på värdshuset. I stället för en gästgivare, en matlagning personal får göra allt från att tillhandahålla tillfällig frukost livsmedel till matlagning lyxiga middagar och att ge picknick korgar och andra livsmedelsburna tjänster.

Förutom att hantera bokningssystem på ett värdshus, krögare är också typiskt ansvarar för gäst förbindelser. De hälsar gästerna när de anländer och hjälper dem bosätta sig i, och de ger information om det lokala området som kan vara till nytta för gäster. Gästerna kan vidta åtgärder för olika verksamheter innan den når genom en värdshusvärd, allt från planering ett bröllop att köpa biljetter till museet, och krögare också ta itu med särskilda behov, liksom gäster som kan behöva vård under vistelsen, eller gäster som vill ha barnomsorg tjänster så att de kan njuta av en natt på stan.

krögare få olika utbildningsnivåer. Vissa har examen i hotell-eller hotellet, särskilt om de fungerar som chefer för stora inn stavar, medan andra bara får ha high school examensbevis, om sig med gäst relationer och lämnar förvaltningsuppgifter till ett värdshus chef. Människor kan hitta innkeeping jobb genom att titta på lokala listor i tidningar, och genom listor som offentliggjorts av yrkesorganisationer för krögare, som kan vara tillgängliga för medlemmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.