Vad är Voice Acting?

Röstskådespelare är konsten att utagerande karaktär röster för animerad film och TV. Snarare än bara en röst, en röst aktör bör utveckla sin karaktär precis som andra aktörer inom scenkonstområdet gör. Voice agerar tränare rekommenderar att de som vill ha en karriär som skådespelare skulle börja med att studera teater och ta regelbundna agerar klasser att utveckla grundläggande färdigheter innan gradvis göra en övergång från stadium agera för att rösten bara agerar.

De flesta röst aktörer i Nordamerika måste leva i Los Angeles, Kalifornien, för att få arbeta inom röstskådespelare. Ombud ska företräda röstskådespelare till röst gjutning företag och för att få ett ombud, skall en blivande skådespelare har en demo. En demo är en inspelad demonstration av vad en artist kan göra i form av kreativa prestanda. Efter att ha tagit steget och röst agerar lektioner och lära sig bli en bra skådespelare, att vilja röstskådespelare bör studera tecknade serier och utveckla sina egna unika animerade röster. När rösterna är fulländade, den demo kan förberedas.

Det är viktigt att en röst som agerar demo innehåller ett brett utbud av unika röster. De tecken som bör delta i aktiva situationer, eftersom animerade filmer och kretsar kring fysisk snarare än psykologiska åtgärder. Agenter och röst företag gjutning söker röstskådespelare som förstår hur att förmedla olika känslor och attityder i animerade figurer för att ge karikatyrerna personlighet. Ju fler olika typer av animerade röster och actionscener en demo har, desto mer sannolikt är det att en blivande skådespelare kommer att anses ha en bra talang och en vision för industrin. Naturligtvis är kvantitet ingen ersättning för kvalitet-särskilt när syftet med demo är att visa röstskådespelare förmåga.

Unik talang och en förmåga att vara mångsidig för att skapa röster för varje enskild karaktär resulterar vanligen i mer arbete som har tillgång till röstskådespelare. Ändå kan röstskådespelare vara ett svårt område att bryta in på. The Art of Voice Acting av James Alburger är en populär bok som täcker röst skådespelaryrket från att agera tekniker för att skapa demoband till att bli en röstskådespelare.

Förutom att studera skådespeleri och arbetar med röster för att förbereda en demo, som strävar röst aktörer bör få någon röst tänkbara erfarenheter. Volontärarbete för att göra meddelanden till kunder i detaljhandeln är en möjlighet för att få några tidiga erfarenheter. Praktikant på en lokal radiostation att göra voice-over arbete för reklamfilm är en annan möjlighet, men artig uthållighet för att få erfarenhet är nödvändigt eftersom konkurrensen om röstskådespelare möjligheter kan vara konkurrenskraftiga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.