Vad är Cook skolan?

Cook skola är en lekman mandatperiod för en matlagning skolan eller kulinariska skolan. Kocken skola kan ha olika syften, från att erbjuda matlagningskurser för barn till att lämna kulinariska grader och certifiering. Placeringen av en kock skola kan vara i köket i den lokala parken och rekreation institution eller kök Le Cordon Bleu, den största gästfrihet utbildning utbildningsinstitution i världen. Får tillträde till en kock skola kan vara så enkelt som ett telefonsamtal och ett kreditkort, eller kräva en ansökan, ett väl genomtänkt brev och förklara din motivation att delta kulinariska skolan och en rejäl ansökningsavgift.

Med fokus på kulinariska skolor finns det ett utbud av kurser som man kan förvänta sig att hitta undervisade där och en mängd olika grader och intyg som man kan tjäna. I de flesta kulinariska skolor finns det en mat läroplan och ett konditori kursplanen eller en Culinary Arts läroplan och ett bageri och konditorier Arts läroplan. I vissa fall är certifikat erbjuds på flera nivåer på flera nivåer, till exempel, grund-, ämnes, och överlägsen. Ett certifikat i professionell matlagning kan också erbjudas, då intyget nivåerna kan Certified Culinarian, Certified Chef de Cuisine, och Certified chefskock, eftersom de vid Culinary Institute of America.

Dessutom kan du hitta utbildningsprogram, inklusive intresseföretag eller medarbetare inom företagshälsovård studier grader och fil kand-eller kandidatexamen i professionella studier grader. Ämnesområden kan innefatta bakning och bakverk, hållbarhet, vin och dryck, Hospitality och Restaurang Management. Vissa skolor placera sina kulinariska utbildning i en skola för gästfrihet, vilket innebär att examina och intyg inom närliggande områden, t. ex. Foodservice Management eller mataffär.

Det finns ansedda kulinariska skolor i många olika delar av världen. Le Cordon Bleu ensam har 29 skolor i Paris, Frankrike, London, England, Ottawa, Kanada, Seoul, Korea, Kobe och Tokyo, Japan, Adelaide och Sydney i Australien och över hela USA. Julia Child var en av sin examen.

kända kulinariska skolor i USA inkluderar Culinary Institute of America, som har platser i New York, Kalifornien och Texas, och använder förkortningen CIA, precis som CIA. Akademiker inkluderar Food Network stjärnor Sara Moulton och Michael Chiarello och Iron Chef Cat Cora. Anthony Bourdain, värd flera matlagningsprogram inklusive No Reservations , är också en examen. Johnson Wales University, som Food Network kock och restaurangägare Emeril Lagasse examen har fyra amerikanska campus.

Det finns också mindre kulinariska skolor. The New England Culinary Institute i Vermont är en liten kulinarisk konst skolan, men bosts kända akademiker som Alton Brown, som skapade och är värd för Food Network visar Bra Äter . Andra exempel DCT Europeiska Culinary Arts och bakverk Choklad Center i Schweiz.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.