Vad betyder en Clerk göra?

Clerk härstammar från ordet prästen och referenser kontroll av den katolska kyrkan över hur registren, i synnerhet som i de flesta fall bara präster, präster och några adelsmän kunde läsa och skriva. De kan fungera i många kapacitet, inspelning äktenskap, födslar och dödsfall, som arbetar som sekreterare för kyrkan eller för den kungliga familjen, eller upplysning manuskript. Idag termen kontorist är i mycket nytta och gäller för många olika typer av yrken. Normalt ser du kontorist till med andra arbetsbeskrivningar såsom juridiska, bankväsende, försäljning eller fil. Vad kommer du att göra som en kontorist till stor del beror på andra beskrivningar av ditt jobb.

Försäljning kontorister, till exempel, ofta arbetar i butiker, och när de är bra på sina jobb, de hjälper kunder med information om produkter, hjälpa dem att hitta vad de behöver, och oftast använda en kassa för att registrera försäljning och avkastning. Bank-och redovisningsassistenter får också kallas rösträknare, och är vanligtvis kontaktperson för grundläggande banktjänster behov. De tar emot insättningar, ge ut uttag, checkar kassa och svara bank frågor. De behöver oftast bra matte och räkna kompetens för att utföra detta arbete.

livsmedelsaffär advokatkontor är en annan typ av arbetare, vanligen med hänvisning till folk som kör kassan på livsmedelsbutiker. Detta skiljer sig från andra människor i butiken som kan lager hyllor, hantera anställda, eller utföra andra uppgifter som krävs i en stormarknad. Teoretiskt är en livsmedelsbutik kontorist liknande försäljning advokatkontor, även om de kan krävas för att bara driva kassan och kontrollera livsmedel i stället arbetar bort ur registret.

Andra former av kontorister har sekretariat eller administrativ assistent jobb. Arkiv personaltjänstemän kan ansvara för arkivering dokument, poster och för att upprätthålla en ordnad filsystem. Även om detta kan vara deras princip fungerar, kan de dessutom arbetar på framsidan av för att ta emot besökare, kan de svara telefoner, och /eller utföra lätt maskinskrivning eller datorarbete.

En domstolstjänsteman funktioner i det rättsliga systemet för att upprätthålla listor över prövningar, fil eller ha tillgång till handlingar som behövs av domstolarna. De kan också utarbeta domstolen rapporter, ta hand om bevis i en rättegång och ge information som behövs för att juryer. Människor som utbildar sig jurister kämpar ofta för arbetstillfällen clerking för olika domare under sommarmånaderna när skolan inte sammanträder.

Begreppet m. fl. kan också avse sångare liturgiska musik. Vid universiteten i Oxford och Cambridge, de som deltar i körer kallas tjänstemän. I olika stora katedraler, särskilt i Storbritannien kan personer som deltar i körer kallas låg tjänstemän.

Begreppet har så många användningsområden, bara du, som kontorist på ett eller annat slag, på bästa sätt definiera parametrar för ditt arbete. Med undantag för låg advokatkontor, mest clerking befattningar innebär en del interaktion med kunder, vissa organisatoriska erfarenhet, och eventuellt utmärkt räkna, arkivering eller färdigheter redovisning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.