Vad är en Avsluta testet?

Utgång tentamen eller avsluta undersökningen är ett test en student kan åläggas att vidta för att visa färdighet i en klass, i ett huvudämne på universitetet, eller som i fallet med skolan att uppvisa grundläggande färdighet i matematik och Engelska för att få en gymnasieexamen. När du söker efter utträde tentamen information på Internet, hittar du föremål främst diskuteras i samband med denna sista definition. Detta gäller särskilt i fråga till Kalifornien gymnasiet avsluta examen (CASHEE), som nu är en gradering kravet att alla gymnasieelever i delstaten. Andra skolor, stater och länder kan även kräva utträde test för studenter så att ingen doktorander eller gå vidare till annan kurs utan att bevisa att de behärskar vad de har läst.

Ibland avsluta examen är mycket standardiserade som i fallet med CASHEE. Andra gånger, särskilt i college inställning, en utgång tentamen kan bestå av lärare och gjorde särskilda studenter som studerar i ett visst område. Vissa människor i masterprogram, till exempel, kanske inte att skriva en uppsats och kan ta en examen välja att få sin examen. I detta fall kan de behöva ta ett skriftligt prov för att bevisa kompetens i deras stora, och ta ett muntligt prov också.

I andra fall en högskola får kräva att alla elever som planerar att uppgradera med en kandidatexamen ta en utgång examen. Ofta högskolor test skriftliga kunskaper ett år eller två innan doktorander. Om de misslyckas med att skriva ett par fem-punkt uppsatser, kan de behöva ta en korrigerande kurs eller två för att förbättra sitt skrivande. Handel och yrkesskolor kan kräva utträde undersökningar, särskilt om de erbjuder certifiering. Studenter kan behöva passera dessa prov före få licensieringen eller certifiering ett visst ämne.

Avsluta prov är främst ett sätt att hjälpa studenter som kanske inte helt beredd att passera en klass, examen hög skolan, eller arbete inom det valda området. Många av dem är generella och ospecifika tester som bara tittar för att skriva kunskaper och grundläggande färdigheter matematik. Om inte dessa områden innebära problem för dig, du kanske inte behöver studera för dessa allmänna kunskap tester. Å andra sidan, utgång tentor att utvärdera kunskaper inom ett visst område kan kräva massor av studier, eftersom de ofta är mycket specifika och kräver betydande kunskaper om ditt område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.