Vad är auktionsvärlden?

auktionsvärlden hänvisar till högutbildade yrket med bud och säljer olika objekt på en live-event. En mängd saker kan auktioneras ut, inklusive fastigheter, bilar, boskap, varor, konstverk och antikviteter. De flesta händelser har en eller flera auktionsförrättare, som charismatically samla in bud från deltagarna och försöka uppmuntra högre och högre bud. Många auktionister får professionell utbildning till specialiserade skolor och akademier att lära sig branschen och beviljas licenser.

nyckeln till framgångsrika auktionsvärlden är behärskning av auktionen sjunga. Mässande innebär snabb, rytmisk ringa antal och fraser som en auktion äger rum. En skicklig spelpipa kan behålla spänningen och intresset för en auktion genom att ropa ut nummer, övertala människor att lägga högre bud, och varnar publiken när auktionen närmar sig sitt slut. En auktionsförrättare vanligtvis förkortas eller smutskastning fraser medan skandera att hålla uppe takten i auktionen.

Många auktionsfirmor specialisera sig på olika typer av objekt som de säljer. Proffs kan arbeta uteslutande med antikviteter, konstverk, egendom, jordbruksutrustning, eller maskiner, bland andra specialiteter. Auktionsförrättare är i allmänhet mycket goda kunskaper om de föremål som de säljer, och många är antingen värderingsmän eller samlare själva. De kan hjälpa andra arbetare att organisera evenemang och upprätt etapper. Dessutom har många auktionsförrättare aktivt främja och marknadsföra evenemang på europeisk sammankomster, i tidningar och på Internet.

Auctioneers normalt inte ha regelbundna arbetstider. Många professionella intar heltid auktionsvärlden arbetstillfällen utan också deras arbetstid varierar baserat på antal och belägenhet av auktioner i en viss tidsperiod. Det är mycket vanligt att auktionerna ske på kvällar och helger, tider då det största antalet potentiella anbudsgivare kan delta. Auktionsförrättare reser ofta till olika städer i sitt område när de få lokala auktioner äger rum. Majoriteten av professionella arbetet endast på provision, vilket ger dem större incitament att resa och utföra sitt jobb väl.

En person som är intresserad av att lära sig auktionsvärlden handeln kan närvara professionella akademier, skriva in sig i distanskurser över Internet, eller arbetar som lärling hos en erfaren professionell. En prospektiv auktionsförrättaren erhåller detaljerade instruktioner om hur du sjunga, övertyga publiken, nära bud och föra register. Studier i etik, juridik och kommunikation är också med i en auktionsvärlden program. Efter avslutad lärlingstid eller utbildningsprogram, som kan ta allt från en till sex månader, en ny auktionsförrättare blir berättigad att ta ett tillstånd examen som förvaltas av hans eller hennes stat eller land. Auktionsförrättare som säljer fastigheter och vissa typer av egendom måste slutföra ytterligare licenskrav.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.