Vad är MCAT Prep?

Medical College antagningsprov (MCAT ®) är en lång examen fattas av universitetets studenter som planerar att gå en Medical School i USA. Det är en flervalsfrågor, standardiserat test ges flera gånger om året av Association of American Medical Colleges (AAMC). Det datoriserade test tar ungefär fem timmar att genomföra, och åtgärder som en studerandes kunskaper om fysiska och biologiska vetenskaper, samt skriftlig färdighet och verbala resonemang. MCAT ® betyg brukar ha en betydande inverkan på huruvida en studerande har antagits till läkarutbildningen, så många individer utnyttja MCAT ® prep material innan du försöker testet. Det finns flera olika MCAT ® förbehandlingsetanavdrivar resurser blivande medicinstudenter, inklusive praktiken tester, böcker strategi och guider på nätet förberedelse material och privatlärare hjälp.

Många studenter få MCAT ® prep publikationer i bokhandlar, på nätet återförsäljare eller lokala bibliotek. De flesta böcker om testet förklarar ingående ämnet som kommer att finnas på en MCAT ®-testet, samt vilken typ av frågor som ställts och hur lång tid det skulle ta en student att avsluta varje avsnitt. Publikationer har vanligtvis ett antal prov med strategier, såsom hur man kan eliminera några svar på svåra flervalsfrågor och det bästa sättet att hantera tid. MCAT ® prep publikationer kan variera i storlek och omfattning från ett par sidor av allmänna uppgifter till lärobok storlek, detaljerade guider om hur man erövra examen.

Ett annat alternativ för blivande läkarstuderande är tillgång till material på nätet. De AAMC webbplatsen och flera inofficiella webbsidor erbjuder guider test prep och resurser. Enskilda har möjlighet att ladda ner praxis tentor och verkliga prov från tidigare år för att förbereda för ett kommande test dag. De flesta metoder tentor, antingen skriftligt eller datoriserat, kom med svar nycklar så att eleverna kan se hur bra de utför. Majoriteten av källor på nätet erbjuder gratis information, även om vissa webbplatser kräver att användare registrerar och betala en avgift för att få tillgång utvärderingstest och annat material.

Flera privata företag och privatpersoner erbjuda MCAT ® förbehandlingsetanavdrivar kurser till enskilda som vill ha hjälp direkt. Professionella lärare är utbildade för att ge repetitionskurser på provmaterial och hjälpa eleverna räkna ut hur att uppnå bästa score. En lärare får erkänna, till exempel att en viss elev är stark inom naturvetenskap, men saknar kunskaper i verbala resonemang. Handledaren skulle då inriktas på information och frågor praxis som hänför sig till denna del av tentamen. Med hjälp av handledare, publikationer, och övningsprov, många studenter tycker att MCAT ® blir mycket mindre skrämmande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.