Vilka är de olika Refrigeration jobb?

Fyra olika typer av kyl-arbeten är oftast tillgängliga: smarta hem installation, Kyl-installation, underhåll och försäljning. Alla fyra jobb kräver minst tre års eftergymnasial utbildning i installation och underhåll av kylanläggningar. Ett kylskåp använder en kombination av mekaniska, elektriska och verktyg kemisk för att skapa ett utrymme som kan hålla en lägre temperatur. Dessa enheter används i de flesta hem, storkök och andra specialiserade platser.

Människor som trivs kyl jobb är vanligtvis bra med händerna, har en naturlig mekanisk aptitude, och tycker om att arbeta med andra. Han eller hon naturligtvis är utåtriktad och nyfiken på hur systemen fungerar. Denna typ av arbete är vanligtvis oberoende med begränsad samverkan med andra yrkesgrupper, kontakta i första hand sker direkt med enskilda kunder.

Home Appliance installationen är en gemensam utgångspunkt och kan vara bra sätt att få de färdigheter som krävs för att kvalificera för olika kyl-jobb. En sådan hållning kräver fysisk kondition, styrka och mekaniska färdigheter. Det finns ett brett spektrum av möjligheter för ett hem kylaggregat, och det oftast är viktigt för installatören att kunna arbeta med alla dessa produkter.

Lokaler kylenheter som varierar i storlek från små rum till stora lager. Storleken på utrymmet fastställs hur många enheter som krävs, hur de ska installeras, och det underhåll som krävs. Dessa projekt ofta sköts av en installation serviceteam av kyl proffs.

Underhåll är en viktig del av alla kyl-mekanik jobb. Dessa tjänster sträcker sig från vanlig, planerat underhåll till akuta reparationer och tjänster. Denna typ av arbete krävs tillgänglighet utanför ordinarie kontorstid, även helger och kvällar.

Försäljning kyl-jobb finns i en rad olika inställningar, från försäljning av utrustning till byggföretagen. Dessa ståndpunkter är mest lämpade för sökande som har utmärkt social kompetens och tycker om att arbeta med en rad människor. Det oftast är viktigt att vara insatt i produkten, liksom de vanligaste applikationer.

PR-möjligheter varierar beroende på bransch och typ av position en fackman innehar för närvarande. Till exempel som mekaniker, befordran till arbetsledare eller chef kan vara beroende av företagets storlek. Säljare kan flytta till lednings-eller klient-tjänst positioner om företaget är framgångsrikt.

Alla dessa arbeten kan ge en givande, stabil karriär till kandidater med rätt kompetens och engagemang. Många tror att detta är en mansdominerad området, men detta har förändrats dramatiskt de senaste åren. Allt oftare kvinna hitta och utveckla solida karriärer i kyl området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.