Vilka är de olika Geologist Karriär?

Geologer beteende fält och laboratorium forskning för att lära sig om fysiska och kemiska sammansättning av jorden. De studerar ålder, struktur och lokalisering av olika typer av stenar och jord för att bättre förstå naturliga processer. Geologi är ett brett område av studien att de flesta forskare specialiserade på en viss subfield. En expert kan forskning grundvatten, hav golv, eller vulkaner, till exempel, eller rådfråga ingenjörer på de säkraste ställen att bygga strukturer. Geolog karriär finns på universitet, myndigheter, verkstadsföretag och oljebolag, bland många andra inställningar.

Forskning geologer genomföra omfattande observationsstudier undersökningar och laboratorieanalyser av sten prover för att samla in detaljerade uppgifter. Forskare utföra smala forskningsstudier inom sina specialitet att ta fram de mest tillförlitliga resultat. Till exempel miljö-geologer har att göra med klimatförändringar och olika biologiska effekter på mark och vattenkällor. Hydrogeologer utreda lokalisering och art av grundvatten system, och paleontologer studera gamla stenar och fossiler. Andra geolog karriär innebära att man undersöker särskilda fysiska fenomen, såsom vulkaner, jordbävningar, bildandet av berg, och plattektonik.

De flesta forskning geolog karriär finns med myndigheter, privata forskningsstiftelser och universitet. Innan fälttester och laboratoriestudier, är de flesta forskare skyldiga att lämna bidrag förslag till lämpliga myndigheter eller sponsorer. Geologer dokumentera sina rön i en detaljerad projekt uppskrivningar och publicera sina resultat i vetenskapliga tidskrifter. Förutom att bedriva oberoende forskning och skriva rapporter, de flesta geologer som arbetar vid universitet undervisa kurser med anknytning till deras specialiteter.

Några forskare fortsätta geolog karriär med oljebolag och ingenjörsföretag. En petroleum geolog ger sig ut på land och i havet expeditioner med andra marina experter för att hitta nya naturgas och olja. Han eller hon använder avancerad utrustning och sakkunnig geografiska kunskaper för att förutse storleken på inlåning och till de bästa ställena att borra. Geologer undersökning mark för att se till att den är stabil nog för att försörja byggnader, tunnlar, broar och vägar. De har också forskning uppgifter om geologisk aktivitet i ett område, till exempel jordskred och jordbävningar, se till att det är en säker plats att bygga.

En avancerad examen från ett ackrediterat universitet är nödvändigt att få de flesta geolog karriär. Forskare som bedriver oberoende forskning på privata företag och universitet är normalt skyldiga att inneha doktorsexamen i sina specialiteter. Många oljebolag och ingenjörsföretag hyra geologer som innehar magisterexamen. Utöver att utbildningskrav, en geolog som tillhandahåller samråd för konstruktion, byggande, borrning eller gruvprojekt är vanligtvis förväntas ha en särskild licens eller certifiering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.