Vilka är de olika Aeronautical jobb?

luftfartsprodukters arbetstillfällen är inriktade på utveckling, tillverkning och provning av maskiner som kan flyga. Även om de flesta människor antar denna är begränsad till flygplan med "flyg" faktiskt leder till "navigering i luften" och omfattar rörelse luften. Ursprungligen var luftfarten arbetstillfällen begränsas till driften av själva flygplanet, men med tiden har denna beskrivning utökats till att omfatta alla flyg-relaterad teknik. Den primära kategorier av luftfartsprodukter arbetstillfällen design, projektledning, tillverkning och forskning, och alla fyra typer finns inom både den offentliga och privata sektorn. Flygindustrin växer och förväntas ha högre än genomsnittet arbetstillfällen inom den närmaste framtiden.

För att vara berättigad för luftfartsprodukter arbetstillfällen, måste de sökande ha skaffat eftergymnasial utbildning i flygteknik eller flygteknik. Denna typ av utbildning som finns på community college, tekniska högskola och nivåer universitet, med program som varar mellan tre och åtta år. Dessa program erbjuds till ett begränsat antal skolor, och tillträdeskrav är ganska höga. De kvalifikationer för tillträde omfatta gymnasiet kurser i kalkyl, fysik och engelska.

Aeronautical utforma arbetsplatser fokusera på att utveckla en struktur som har minimalt motstånd till styrkorna i luften. Det kan handla om utsidan av enheten eller de metoder som används för att balansera dessa krafter på interiören. Färdigheter som krävs för denna typ av jobb även gälla utarbetande, ritning och modellbygge. Allt, datakunskaper är nödvändiga på grund av framsteg inom modellering av programvara.

Som en disciplin som grundar sig i vetenskap och teknik, är de flesta flyg-arbetet organiserat i projekt. Projektledning positioner är mycket vanliga och kräver en kombination av teknisk kompetens och social kompetens. De projekt över många områden och ge möjligheter att utvidga tillämpningen av luftfartsprodukter principer på flera ansökningar. Många människor som är intresserade av denna typ av arbete genomgå tilläggsutbildning i metoder projektledning.

På luftfartsområdet tillverkningsindustrin finns positioner för tekniker och ingenjörer att delta i den faktiska produktionen av maskiner som kan flyga. Denna typ av utrustning är mycket dyr, och den kompetens som krävs för att skapa dem är högt specialiserad. Som ett resultat av dessa ståndpunkter har ofta utmärkt ersättning och förmån paket och kan inkludera prestationer.

Forskning luftfartsprodukter principer pågår inom både den privata sektorn och akademiska institutioner världen över. De flesta vetenskapligt inriktade universitet erbjuder en fullständig flyg program och har positioner för heltidsanställda forskare och professorer. För att kvalificera för dessa roller skall de sökande har utmärkta akademiska meriter och stor erfarenhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.