Vad betyder en kosmetologi Instruktör göra?

En kosmetika instruktör lär spirande cosmetologists alla aspekter av hår-och nagelvård underhåll. De ger den pedagogiska och kreativa insikter kosmetika eleverna behöver för att lyckas inom skönhetsindustrin. En kosmetika instruktör är en person som har ett intyg som legitimerad kosmetolog samt den professionella förmågan att lära andra hur man blir en kosmetolog. De hjälper varandra lära sig hur du gör manikyr, pedikyr och olika frisyrer.

Det första en kosmetologi instruktör gör är att utveckla lektionsplaneringar. Kursplan utveckling är både en teknisk och pedagogisk aspekt av jobbet. Kosmetologi instruktörer som vill göra sin klass spännande för eleverna måste skapa och utveckla innovativa lektionsplaneringar som gör den perfekta balansen mellan undervisning och prospektering.

kosmetologi instruktörer har också till uppgift att vara en rådgivare. När rådgivning rekommenderar de personliga och pedagogiska utveckling alternativ för sina elever. De är också där för att hjälpa sina elever planera sin framtida karriär.

Det viktigaste att en kosmetologi instruktör gör är att ge föreläsningar. De måste veta hur man kommunicera effektivt med sina elever och vara en effektiv lärare. Instruktören använder normalt olika visuella hjälpmedel under föreläsningen. Doll huvuden används ofta för att visa korrekt hårstyling tekniker. Faktiska studenter används också för att visa makeup ansökan.

Cosmetologists är också skyldiga att se till att säkra rutiner inträffar under ett vakande öga och att den fysiska och psykiska välbefinnande sina elever och potentiella kunder garanteras. Detta kräver ständig tillsyn av kosmetika studenter. Den svåraste delen av att vara en kosmetologi instruktör är att se eleverna använder rätt teknik när de erbjuder tjänster till stamkunder.

Varje land har sina egna individuella kriterier för licensiering någon för kosmetika. Instruktören är den som garanterar en person kommer att kunna passera någon prövning som krävs för att få sina kosmetika licens. Varje certifierat kosmetolog har en stor instruktör tacka.

kosmetologi instruktörer spelar en väsentlig roll i modebranschen eftersom de ger nödvändig expertis för att hjälpa dem i branschen ser sitt bästa. Det är viktigt att kosmetika lärarna har ett intresse för mode och en önskan att vilja dela sina erfarenheter med andra. I huvudsak hjälper de andra gå samma resa som de reste för att bli framgångsrik cosmetologists.

Handledare av kosmetika arbetar i en mångfald av miljöer-privata institutioner, skönhetssalonger och högskolor. Utanför allmän klassrummet kan kosmetologi instruktörer också utveckla karriärer i salongen förvaltningen eftersom de förstår hur man ska hantera många stylister.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.