Vad är ett kommunalt fast examen?

en magisterexamen i socialt arbete (fast kommunalt avfall) är en examen som normalt tar cirka två år att slutföra. En fast kommunalt program kan vara användbart för arbete i en mängd olika områden. Till exempel ett kommunalt fast avfall kan vara till hjälp för politiskt relaterat arbete om särskilda populationer såsom den åldrande befolkningen. Alternativt ett kommunalt fast avfall kan vara en förutsättning för att bli en socialarbetare som hjälper placera barn hos fosterföräldrar, eller det kan vara till hjälp om du planerar på att bli en privat terapeut eller skola rådgivare.

Eftersom jurisdiktioner och skolor beviljande MSWs varierar i behörighetskrav, är det bäst att kontakta en skola i det område som du planerar att arbeta i för att vara säker vilka krav som du kommer att hållas till. Ändå kan några allmänna krav anges. Den första är en grundexamen, vilket kan vara en Bachelor of Arts (BA) eller en Bachelor of Science (BS). Även BA i socialt arbete (dvs BSW) finns på vissa institutioner, kommer du vanligtvis kunna tillgodose grundutbildningen kravet med en examen i något av de fria konsterna såsom psykologi, sociologi eller antropologi. BS grader kommer också uppfylla grundutbildningen krav.

Ett annat viktigt förberedande steg för att få godkänt i ett kommunalt fast avfall program volontärarbete. De flesta fasta kommunala program ser väldigt vänligt om studerande som frivilligt inom samhällsvetenskaperna. Detta kan ske genom volontärverksamhet på ett psykiatriskt sjukhus, ett ledande centrum, eller ett barnhem. Med viss bakgrund erfarenhet inom områden som du kan använda din fasta kommunala avfallet kan vara till hjälp.

I allmänhet tar kommunalt fast avfall ungefär två års heltidsstudier skolan att genomföra. Kurser inriktade på olika sociala-relaterade ämnen inklusive sociala, mänskligt beteende och tillväxt, metodik och socialt arbete forskning. Generellt program har också en praktikplats krav, även känd som en Practicum eller praktisk erfarenhet. Skolorna varierar i hur länge denna praktik måste vara, men vissa kräver 900 timmar eller 1 år. Ofta eleverna börja arbeta för att uppfylla detta krav under sitt andra år av programmet. Praktikperioden normalt kan tillfredsställas på ett brett spektrum av områden, men oftast måste godkännas på förhand av en utsedd person i programmets förvaltning. Practicum arbete kan betalas ut, men oftare är obetald.

Olika fasta kommunala program har olika inriktningar. Vissa fokuserar på behandling. Andra har ett bredare spektrum tillvägagångssätt eller får särskilt fokus på att arbeta för olika socialt arbete organ. Vissa fasta kommunala program gillar inte att ta sökande som planerar att använda sin examen för behandling, i vilket fall en del elever med ett öga mot terapi hålla det tyst fram till examen.

kommunalt fast avfall är ofta vara mycket användbart om en önskar bli en terapeut men även andra examina används inför behandling. Förutom de doktor i psykologi (dvs psykolog), andra grader, inklusive ett licensierat klinisk Socialarbetare (LCSW) och Äktenskap och familj terapeut (MFT), plats för arbete som terapeut också.

Studenter som vill främja sina studier än de kommunalt fast avfall kan också gälla för doktorsexamen eller läkare för socialt arbete (DSW) program. De som vill skriva, forskning, undervisa i eller påverka socialpolitiken kan vilja denna grad i stället för fast kommunalt eftersom det vanligtvis erbjuder större möjligheter till arbete inom den akademiska världen och offentliga organ som påverkar socialpolitiken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.