Vad är en natt skolan?

En natt skola är en skola som bedriver klasser på kvällarna eller på helgerna, gör en utbildning tillgänglig för människor som kanske inte kan gå på föreläsningar under dagen. Många natt skolor hålls på högskola eller hög campus skolan som används under vardagarna. Denna praxis tillåter natt skolor för att minska driftskostnader avsevärt, vilket kan ge dem möjlighet att ta ut mindre till sina elever.

I första hand är natt skolor avsedda för vuxenutbildning. De flesta vuxna har ordinarie arbetstid som skulle hindra dem från att gå i klasser för personliga och yrkesmässiga avancemang under natten. En natt i skolan gör sådana klasser finns och skapar ett stödjande nätverk av liknande studenter som kan hjälpa varandra med olika behov, allt från att hantera barnomsorg frågor att studera för tester tillsammans.

Night skolor kan ha en antal olika mål. Vissa är utformade för att ge vuxna kunskaper tjänster till människor som är analfabeter eller kämpar för att lära sig ett nytt språk. Många människor runt om i världen är funktionella analfabeter, och gå på natten i skolan kan öppna många nya möjligheter, förutom att göra det lättare för dem att navigera i samhället. Andra skolor erbjuder hög skolklasser likvärdiga så att människor kan få high school diplom eller förbereda för prov som kommer att resultera i en high school likvärdighet certifikat.

Handel klasser och klasser för yrkesmässigt avancemang är också tillgängliga. Night elever kan lära sig yrken såsom kosmetika, omvårdnad, juridik och bilreparationer, bland mycket annat, att dra fördel av klasser och scheman som är anpassade efter deras behov. Personer som är intresserade av att komma in eller återinträda akademiska under arbetet kan också ta klasser natt skola för att förbereda för överföring till en högskola eller ett universitet eller erhålla en kandidatexamen, beroende på vilken typ av skola.

Studenter som är intresserade av att utöka sin pedagogiska horisonter på en natt skola kan prata med college och hög rådgivare skola, som kommer att få information om regionala natt skolor och andra alternativ, såsom låg hemvist college program . Ekonomiskt stöd finns för många studenter som kan ha problem att betala för sådana program, liksom en mängd olika program undervisning återbetalning som kan anpassas till hantering av särskilda ekonomiska problem eller omständigheter. Studenter kanske också vill vara medveten om att särskilda medel kan finnas tillgängliga om de är de första i sina familjer för college, och att många arbetsgivare kommer att betala för klasser natt skola som gör det möjligt för en anställd att avancera professionellt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.