Vad är en Super Senior?

en högskoleutbildning som leder till en kandidatexamen som används för att betyda att studenter examen på fyra år. På en termin-baserat system, tog studenten i genomsnitt fem klasser en termin för att examen inom denna tidsperiod. Under förutsättning att studenten bara huvudämne inom ett område, överföra alla dina kurser på fem-klass per termin i genomsnitt haft en tendens att innebära att du förtjänat ditt examensbevis fyra år. Det finns några stora ekonomiska fördelar att ta sig igenom college så snabbt som möjligt, eftersom studenter kommer att betala mindre, och en del studenter även slutföra sina kurser i tre år i stället för fyra.

Baksidan till fyra-årsplan har lett till att termen super senior, studerande, som i stället för att fyra år av college ta fem eller fler. Varje år på college, som varje år på high school är kopplat till en namngiven status. Det första året elever är nybörjare, den andra, sophomores, den tredje juniorer och den sista seniorer. Ett ord måste utvecklas till svars för människor som låg på högre status längre än ett år.

Studenter som blir en super senior kan ha många skäl för detta. En av de vanligaste är att de väljer att ta lite mer tid att driva utbildning eller med flera klasser i deras stora. Detta kallas ibland för den femåriga plan för högskoleutbildning. Ändå super äldre får vistas på hög nivå i mer än ett år. Några har avslutat sex eller sju års college innan tjäna en grundexamen. Andra är vad som kan kallas "professionella student" och väljer att inte uppgradera så att de kan stanna kvar i college atmosfären så länge som möjligt.

En nybörjare som inte ens fem kurser per termin verkligen inte en sophomore när nästa år börjar, eftersom klass stående bygger på förvärvade enheterna. Studenter som är på femårsplanen får inte tekniskt slå högre status fram halvvägs genom sin fjärde eller femte året på college. Detta innebär att de bara super seniorer för en kort tid, eller kanske inte alls faktiskt super seniorer. Ibland termen används mer löst för att beskriva alla som har deltagit i college i mer än fyra år.

Trots att en super senior kan vara dyrare, kan det förekomma att betala av studielån, och ibland är det det enda ekonomiskt genomförbara sättet att göra det genom skolan. Om studenterna måste arbeta på heltid kan det inte vara möjligt att hantera med fem klasser en termin också. En del elever har endast möjlighet att delta i halvtid, medan andra kan delta på minst heltid, med ungefär fyra klasser en termin. Termen super senior kan vara lite felaktigt när elever inte har vidtagit nödvändiga enheter för att kvalificera dem för en viss klass stående, även om de har varit på universitetet i mer än fyra år.

Ibland eleverna tar ett år eller ett halvår för att resa och tjäna college krediter genom universitet sponsrade utbildningsprogram. Dessa kurser kan faktiskt inte vara i den studerandes huvudämne. Dessa elever skulle vara sant super seniorer, eftersom de skulle ha fått fler enheter än vad som tekniskt krävs av en studerande att avlägga examen. De bara inte har uppfyllt samtliga krav i sina stora.

En annan orsak till den växande super senior trend är att vissa elever tar dubbla och tredubbla stora företagen. Detta innebär krav för gradering är mycket mer omfattande. Även väljer att ringa i ett annat ämne kan innebära att en extra termin i klasserna. Vissa elever tycker bara att de gör bättre om de tar färre klasser en termin. En studerande med inlärningssvårigheter skulle kunna lyckas bra i fyra klasser, men inte i fem. Dessutom vissa elever kan behöva ta klasser som inte räknas in som enheter tjänat för gradering, t. ex. stödundervisning eller engelska som andraspråk (ESL) klasser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.