Vad är en ORDVRÄNGARE?

En ORDVRÄNGARE är en akrobatisk artist som tävlade i atletisk skicklighet contortionism. Contortionism är konsten att böja eller vrida kroppen i ovanliga och onaturliga letar sätt. En ORDVRÄNGARE utför vanligen i cirkus akter och innehåller rekvisita som en pilbåge, trapetser och fälgar till sitt lag.

En ORDVRÄNGARE kan ibland betecknas som en av två typer, en frontbend ORDVRÄNGARE eller en backbend ORDVRÄNGARE . Dessa klassificeringar är beroende av den riktning som ORDVRÄNGARE ryggrad lättast kurvor. En frontbend ORDVRÄNGARE kan böja framåt, som namnet antyder, vilket hans fötter upp runt halsen eller lägga sig så att huvudet kommer mellan benen, står inför hans skinkor. En backbend ORDVRÄNGARE kan böja ryggraden i en bakåt position, vilket gav henne röra vid hennes fötter på huvudet eller hennes huvud till hennes skinkor. Generellt kan en enskild ORDVRÄNGARE inte böja lika bra i båda riktningarna.

En ORDVRÄNGARE inte bara möjlighet att flex ryggen på fantastiska sätt. Många kautschuk kan också böja armar och ben till unika positioner också. En position som kallas en rubba , innebär förvrida kroppen så att ORDVRÄNGARE verkar ha ur led henne leder.

En ORDVRÄNGARE kan vara en av de mest vältränad människor runt. Använda sinne, kropp och andningsövningar i contortionism utbildning, har en ORDVRÄNGARE en dagligen för en sund livsstil. Intressant är contortionism mycket lik den mer allmänt kända av yoga. I själva verket avancerade yogaövningar är ofta desamma de av en ORDVRÄNGARE.

Alla har inte den speciella förmåga en ORDVRÄNGARE. Denna förmåga är resultatet av en egenskap som vissa människor föds med, att ha ovanligt flexibla fogar. Denna fysiska potentialen sedan odlas med gymnastik eller akrobatiska utbildning.

Det är också möjligt för en genomsnittlig frisk person att bli en ORDVRÄNGARE. Med beslutsamhet och uthållighet, kan många människor bli flexibla och passar nog att uppnå vissa ORDVRÄNGARE bedrifter. Professionella kautschuk rekommenderar att ORDVRÄNGARE utbildning inte försöka efter fyllda 26 år. Medelåldern för en ORDVRÄNGARE att börja träna är två år.

utbildning för att bli en ORDVRÄNGARE tar en hel del tid, med mycket lite omedelbara resultat. Varje muskel i kroppen måste sträckas, som arbetar med en muskelgrupp i taget. Brosk och diskutrymme i ryggraden och lederna måste också göras i ordning noggrant innan positioner kan ske på betryggande sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.