Vad är en Herpetologist?

En herpetologist är en zoolog som specialiserat sig på reptiler, amfibier, Krokodiler och sköldpaddor. Ordet Herpetologi kommer från grekiskans herpeton som betyder "att krypa". Herpetologists är också känd som "herps" och "fält herping" är studiet av djuren och deras identifiering med hjälp av handböcker och annat material.

Zoologi är en underavdelning av biologi och en magisterexamen i biologisk vetenskap, en kandidatexamen i biologi eller en magisterexamen i Herpetologi behövs för att bli en herpetologist beroende på de krav som varje stat. Herpetologi kan vara ett svårt område att arbeta i, som doktorand krävs ofta att hitta en forskartjänst som vanligen krävs för att få finansiering från forskningsanslag. Men många herpetologists finna arbete på djurets sida av yrket samtidigt som du tjänar deras avancerade examen.

De som överväger en karriär som herpetologist bör kolla in deras pedagogiska alternativ i förväg. Att tala med herpetologists, gå med i en regional Herpetologiska Förening och läsning Herpetologi artiklar i vetenskapliga tidskrifter är alla sätt att få veta mer om Herpetologi som en karriär. Fält observation är också viktigt och att hitta volontärarbete är ett bra sätt att se om blir en herpetologist är något du är intresserad

Arbetsmiljön för en herpetologist kan variera kraftigt. Vissa herpetologists är främst verksamma inom forskning och skriva sina resultat i vetenskapliga tidskrifter. De kan arbeta i en vilda djur organ, ett zoo eller ett museum. Andra herpetologists får arbeta mer på djuret sidan av yrket och kan vara uppfödare eller fotografer.

Många herpetologists skriva böcker, såsom Michael E. Dorcas, en herpetologist samband med Davidson College i Davidson, North Carolina. Dorcas har skrivit flera böcker om reptiler och amfibier, såsom hans 2005 Ormar av Sydvästra . Denna bok profiler sorter av ormar finns i Florida och från Virginia till Louisiana. Dorcas, liksom många andra herpetologists, skriver också vetenskapliga uppsatser om Herpetologi frågor.

Herpetologists bidra till bevarandet av reptiler, amfibier, Krokodiler och sköldpaddor. De hjälper också att läkarna med sin kunskap om gifter och gifter. Många herpetologists är involverade i ekologiska studier som försöker förstå varför arter amfibier minskar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.