Vad är en Grant Writer?

Ett bidrag författare har många uppgifter som omfattar forskning och skrivande ge förslag till finansiering av ett företag, ideell organisation eller myndighet. Eftersom ett bidrag författare måste ha en bred kunskap om vad företaget eller organisationen ger han eller hon måste förstå det programmet, dess finansiella uppgifter, och där hitta lämplig finansiering. På grund av den kunskap som krävs bas, ett bidrag författare kan välja att specialisera sig inom ett visst område, t. ex. utbildningsbidrag skriftligt eller medicinsk bevilja skriftligen.

Först och främst ett bidrag författare måste förstå ansökningsprocessen. Bidraget författare bör ha överlägsen skriva och grammatik, samt förmåga till självständigt arbete och möta deadlines. Också viktigt är en känsla för detaljer och förmågan att förstå ekonomi och budget.

Många bevilja författare arbetar på frilansbasis, andra arbetar för en organisation eller ett företag som en anställd. Oavsett vilken typ av anställning är upphandlas, ett bidrag författare monterar relevanta uppgifter som att skriva bevilja förslaget. Efter ett förslag läggs fram, är det bidraget författare som håller kontakt med donatorn för att kontrollera att all nödvändig information lämnas.

Grant författare kan komma från olika bakgrund, bland annat en examen i engelska eller meddelanden, eller erfarenhet av att arbeta med liknande organisationer i en liknande kapacitet. Kurser som är bra att ge författare innehålla tekniska skriva och redigera klasser. Förr i tiden var bevilja skriva en exakt vetenskap-organisationer som ansökt om bidrag och sedan väntade för att se om de var framgångsrika-men nu finns mycket information att ge författare genom seminarier, internet, böcker, och icke-kredit kurser.

Ett bidrag författare kan spendera mycket tid med hjälp av en dator för forsknings-och e-post, men han eller hon måste också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter för besök i kunder och stödbeviljande. För vissa bidragsformer författare betalas en andel av det belopp att de för sin organisation eller verksamhet. Oftare får bidrag författare ersättning per timme eller projektet, om en frilansare, och genom att grundlönen om en heltidsanställd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.