Vad är en Carpet Layer?

En matta skikt är utbildad professionell installatör av mattor och eventuellt andra golvmaterial. Matta lager kan vara egenföretagare eller arbeta för ett företag. De arbetar i hemmet och /eller i företag. En matta lager ska fysisk kondition, pålitliga och har bra grundläggande matematiska färdigheter.

Carpet lager jobb kräver noggrann mätning. En matta lager har att infinna sig hos hem och företagare. De flesta arbetar dagtid, även om vissa kontor mattor installation arbeten måste göras på kvällarna för att inte störa driften av en verksamhet.

assistenter hjälper ofta en erfaren matta lager på varje jobb. Assistenten kan klippa under-stoppning och hammare till golvet med mattor nubb. När det gäller tackless stilar av mattor kommer assistenten lager först lägga till en speciell självhäftande remsa på golvet innan stretching och positionering mattan på plats.

De flesta matta lager börjar som assistenter och lära sig branschen på jobbet snarare än genom formell karriär utbildning. När deras kompetens stärks och de visar sig pålitlig, erfaren matta lager kan flytta upp till positioner som chef eller projektledare. Matta lager som blir egenföretagare vid denna tidpunkt sannolikt att anställa assistenter. En erfaren matta skikt kan också uppmanas av ett stort entreprenadföretag att leda ett team av assistenter.

Vissa matta lager kan Refinish och reparation golv förutom om mattan. De använder ofta makt slipmaskiner för golv sand virke för fordonsreparationslackering. En matta lager får installera många andra typer av golvmaterial förutom mattor, såsom vinyl, keramik, bambu och trä. Matta lager kan också reparera mattor ersättning av bara slitna eller färgade områden, om matchande mattor kan användas. En heltäckningsmatta installer som fastställs mattor i företag kan också service andra kommersiella kunder som hotell och sjukhus.

Carpet lager och deras assistenter måste ofta arbeta med stora rullar med mattor, men även gå ihop stora bitar av mattor tillsammans i ett rum. För att göra detta effektivt, men de använder tejp som smälter mattan avsnitt tillsammans vid uppvärmning. I vissa områden, t. ex. i trappor, kan häftklammer i en häftpistol användas för att pussla ihop mattor snarare än bandet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.