Vad är Digestive Disease konsulter?

Digestive Disease konsulter är läkare som är specialiserade på tarmsjukdomar. Någon sjukdom som är direkt relaterade till magtarmkanalen kan analyseras och behandlas av en äcklig sjukdom konsult. Som med de flesta läkare, måste Digestive Disease konsulter att lyckas med fyra års studier vid en grund-skolan, följt av fullbordandet av en medicinsk skolprogrammet.

Efter vårdlinje, måste framtida Digestive Disease konsulter tillbringar också tre år som är bosatta inom ett sjukhus. Närmare bestämt dessa medicinska experter fokusera på invärtes medicin som den avser magtarmkanalen. Efter tre år i bostad, ett fyra-års stipendium program skall också genomföras. De flesta Digestive Disease konsulter tillbringar tretton år, eller mer, studera det inre arbetet i den mänskliga kroppen.

Sjukdomar som behandlas av Digestive Disease konsulter innehålla korta colon, infektiös diarré, skrumplever, och många andra. Undersökningar som utförs av dessa konsulter inkludera kolonoskopi tentor, övre endoskopiska tentor, biopsier lever, och alla andra test som syftar till att diagnosticera en gastrointestinala problem. Några av dessa läkare är också specialiserade på att behandla barn eller barnet gastrointestinala sjukdomar.

Det finns många symptom på gastrointestinala besvär som människor bör vara medvetna om. Även om de flesta av dessa symtom är klumpas ihop under den allmänna termen matsmältningsbesvär , kan vissa symtom tyda allvarliga sjukdomar. Alltså någon som lider av överdriven diarré, uppstötningar, svårigheter att svälja, och allvarlig förstoppning bör söka hjälp av en mag-specialist. Medan många människor ta över receptfria läkemedel för att lindra symptom, dessa mediciner gör mer skada än nytta.

En person som lider av en allvarlig mag-tarmsjukdom kan förlänga rätt behandling genom att ta över disk piller. Dessa mediciner kan lindra symtomen under en kort tid, men de kommer inte att bota en allvarlig sjukdom. Människor som har blivit självmedicinera i mer än tre veckor bör beställa tid hos en mag sjukdom konsult.

De som söker för att bli Digestive Disease konsulter bör följa den akademiska stegen ovan. När dessa steg har slutförts, kan kvalificerade kandidater vända sig direkt till mag-kliniker och sjukhus. Dessutom är vissa arbetsförmedling agenter fokuserar på just att hitta jobb för läkare.

Göra en grundläggande Internet-sökning kommer att hjälpa en person att hitta möjliga jobb inom ett visst område. Bortsett från att få ordentlig skolgång, bör varje läkare som innehar även vissa personlighetsdrag. Analytisk förmåga, problemlösning färdigheter och förmåga att kommunicera väl med andra är alla önskvärda egenskaper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.