Hur väljer jag ett fotografi College?

Om du gillar att ta bilder av din familj och dina vänner, du kan vara intresserad av en karriär som professionell fotograf. Delta i ett fotografi college är det bästa sättet att hjälpa polera dina kunskaper och ge dig den praktik du behöver för att bli professionell Shutterbug. Beroende på vilken skola du väljer, finns det program för att hjälpa dig tjäna en medarbetare, ungkarlar, eller magisterexamen.

När du tittar på ett fotografi college, tänk på att de flesta skolorna har fotografi klasser erbjuds som en del den senaste avdelningen. De kan ha en separat stor för fotografering eller placera foto i en mer omfattande "visuell kommunikation" större som också innehåller kurser i grafisk design och /eller illustration. Om du är intresserad av bildjournalistik specifikt, men du vill söka efter ett fotografi college med en stark konst-programmet samt en med en hög rankning journalistik avdelning. Eftersom fotojournalister huvudsak berättare, många väljer att dubbelt större i både fotografering och journalistik. I vissa fall kan journalistik institutionen erbjuder även en särskild bildjournalistik större.

När man tittar på högskolor för fotografering är det en bra idé att be om en lista givetvis kraven för varje enskilt utbildningsprogram som erbjuds. Fotografering college kurser bör omfatta grundläggande grunderna i fotografering, inklusive kamera använder, kontrollerna exponering, belysning tekniker och foton. Du kommer också vill ha möjlighet att lära sig mer om bildkomposition och typer, samt fotografins historia och några av de mest inflytelserika fotograferna i ditt specialområde. Praktik, om de inte behövs, bör erbjudas som ett sätt att hjälpa dig att få praktisk erfarenhet innan du uppgraderar.

En skola är bara så bra som folk associerade med det, så det rykte av skolans lärare är en viktig del av att välja ett fotografi college. Helst bör din fotografering college kurser undervisas av erfarna professionella fotografer som har publicerats många gånger eller visat sitt arbete på olika gallerier och museer. Även om inte alla begåvade fotografer nödvändigtvis är bra lärare, är det bäst att lära sig av de mest erfarna människor som möjligt. Det är också en bra idé att prata med några alumner av fotografi college du funderar gå på. Fråga dem om deras erfarenheter på skolan, samt huruvida de upplever att deras utbildning var ett användbart verktyg för att främja sina fotografier karriären.

För många studenter är kostnaden för högre utbildning en viktig fråga. Även om det är sant det bästa fotografi skolor kan bli dyrt, de flesta har stipendieprogram för att hjälpa till att täcka dina kostnader. Dessa program kräver vanligtvis att lämna in en portfölj av ditt arbete, utöver din akademiska avskrifter och dokumentation av dina finansiella behov. Be en representant från skolans ekonomiska stödet kontor för mer information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.