Hur kommer jag igång i grävmaskin Försäljning?

För att komma in grävmaskin försäljning är det en bra idé att bygga en förbindelse med byggföretagen i ditt område, lära sig så mycket som möjligt om användning och underhåll av grävmaskiner, och titta på olika företag som säljer dem. Många försäljning-närstående företag är angelägna om att anställa nya talanger, så om du har drivkraften och ambition, kan du kanske hitta en givande karriär inom grävmaskin försäljning genom att besöka lokala återförsäljare och låta dem veta om dina mål. Du kan också överväga att starta eget företag som säljer grävmaskiner och annan utrustning samarbetar med en droppe rederi och försäljning på nätet eller genom att köpa en inventering av grävmaskiner och sälja dem personligen.

Om du har någon erfarenhet inom försäljning, kanske du vill börja sälja något mindre innan jag går in i grävmaskin försäljning. Detta ger dig erfarenhet utan trycket att flytta hög dollar poster. Även om du stannar inte jobbet länge, någon historia du har att arbeta med kunder och leverera ett säljargument hjälper dig att få i dörren på en grävmaskin återförsäljare. Du kan också överväga att gå på försäljning seminarier, läsa böcker som lär hantverk, och med affärer eller marknadsföring kurser på din lokala högskola.

När du har lite erfarenhet under bältet bör du börja nu återförsäljare som säljer grävmaskiner i ditt område. Säg att du vill göra karriär i grävmaskin försäljning, och visa dem ditt CV. När mejsla fram en CV måste du anpassa den för att återspegla upplevelse som är mest relevant för grävmaskin försäljning och kundservice. Du kan lämna bort allt som inte visa dina färdigheter på detta område, om du inte har liten eller ingen erfarenhet av arbete inom försäljning.

Många handlare kan ge dig en chans i försäljningen eftersom de flesta försäljningen positioner är provisionsbaserad. Det innebär att du bara tjäna pengar när du gör en försäljning. Eftersom detaljisterna inte behöver betala en timlön eller lön, är de mer angelägna om att anställa säljare.

Du kan också överväga att starta eget grävmaskin säljbolag. Detta kräver i allmänhet en mycket högre initial investering av både tid och pengar för att generera en inkomst. Om du går med en droppe rederi, kan du bara behöva betala för avgifter för att använda deras tjänster, samt för utveckling och marknadsföring av en hemsida att sälja dina produkter. En annan väg är att köpa grävmaskiner gång och säljer dem till försäljningspriset på en hel del. Detta kan kräva att du tar ut ett litet företag lån till inköp av utrustning, och du riskerar att förlora pengar om du inte gör tillräckligt försäljning.

För att lyckas i din egen verksamhet är det viktigt att du lär känna de lokala byggföretagen i ditt område. Dessa är de människor som kommer troligen köpa dina produkter, så gör ett gott första intryck är mycket viktigt. Delta i konventioner, mässor karriär, och andra evenemang och presentera dig. Du kan också följa din lokala handelskammare och ringa lokala företag för att låta dem veta att du är i näringslivet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.