Hur kan jag bli en massageterapeut?

Processen att bli en massageterapeut är relativt enkelt, men att utveckla en karriär i massage terapi är något mer komplicerat, framför allt i städerna, där marknaden för massage är ofta starkt mättad. Även om någon har potential att bli en bra massageterapeut, hjälper det att vara starkt driven och driven, och att ha bra folk färdigheter, som en stor del av jobbet handlar om att kunna arbeta med mycket olika människor.

innan den driver en karriär inom massage och karosseri, kan det hjälpa att tänka på vilken typ av massage terapeut man vill vara, som massage terapi är ett otroligt mångsidigt fält. Vissa massörer erbjuder grundläggande avslappnande massage som bygger på svenska och Esalen stilar, till exempel, medan andra vill arbeta på fler terapeutisk massage tekniker som djup vävnad, sport massage, Rolfing och tröskelvärden. Det är också möjligt att blanda energi arbete till massage, i fråga om kraniosakral massage, Reiki, och akupressur, terapeuter massage kan välja att bedriva traditionell massage tekniker som Shiatsu, thailändsk massage, Lomi Lomi, Amma massage, och Tui Na.

Det är också viktigt att överväga om man vill arbeta och vilken typ av kunder man vill arbeta med. Massage terapeuter kan hittas på spa, sjukhus, hotell och privata studior massage, och de arbetar med ett brett spektrum av människor, från spädbarn till äldre. För någon som vill bli en massageterapeut med målet att arbeta med sjuka patienter kan det vara en bra idé att få någon medicinsk utbildning för att säkerställa en bred bredd av kunskap. För spa och hotell arbete är gästfrihet ett stort plus, medan frilansande massageterapeuter nytta av småföretag klasser, som kan hjälpa dem att organisera och driva framgångsrika företag.

Det första steget som krävs för att bli en massageterapeut är att gå till massage skolan. Blivande massageterapeuter ska välja massage skolor noga, eftersom de flesta skolor har ett fokus på en viss typ av massage. Om du har en specifik stil av massage i åtanke kan det vara en god idé att prata med yrkesverksamma inom området var de utbildade och vilka skolor de rekommenderar. Om du inte planerar att besöka flera skolor och att få massage av massörer som har gått i dessa skolor, för att få en uppfattning om vilken typ av massage stil skolan lär ut.

Att lära sig att bli en massageterapeut kan bli dyrt. När prissättning massage skolor är det viktigt att stå för kostnaden av material såsom böcker, oljor och lakan, och att tänka på kostnaden för boende eller boende, om du reser hemifrån för att studera massage. Vissa skolor erbjuder stipendieprogram, arbete /handel eller bistånd i form av lån för studenter som inte har råd basen avgifter för massage skolgång. Andra tillåter studenter att ta lektioner i diskonterat block, vilket kräver en stor upfront-engagemang, men minska den totala kostnaden för massage utbildning avsevärt.

De flesta massage skolor erbjuder en grundläggande certifiering paket för studenter som vill bli en massageterapeut på effektivast möjliga sätt. Dessa paket möta normalt utbildningskrav för stat eller stad skolan ligger i, och det anstår studenter att noga kontrollera om kraven i den region där de planerar att praktiken. Utbildningskrav bygger i allmänhet på antalet timmar utbildning en massageterapeut har fått, och de varierar från 150 till över 1. 000 timmar. I tätorterna speciellt, stunden är kravet ofta väldigt höga för att motverka prostituerade från att försöka maskera sig som massörer. Den lokala hälsoministerium i det område där du planerar att arbete bör ha information om licenskrav för massageterapeuter.

I en grundläggande certifiering klass, eleverna lära sig om människans anatomi och fysiologi, grundläggande affärsetik och hälsa problem som är specifika för massage industrin. Studenterna kommer även att lära sig om hantering av kunder, säkerställa att de är förberedda för en lång rad situationer. Klassen bör också erbjuda massor av praktiskt arbete, eftersom eleverna lära sig att utföra olika massage rörelser och hur man arbetar med olika organ typer och nivåer av känslighet. Som regel arbetar studenterna på varandra, så de borde löst sittande, bekväma kläder som gör det möjligt för dem att enkelt ändra och uppleva ett komplett utbud av rörelse samtidigt som de arbetar med andra studenter. De flesta skolor har ett slutprov, där studenter massage deras instruktörer och få feedback, och många skolor också använda ett skriftligt prov för att säkerställa att examen har goda kunskaper om anatomi, affärspraxis, och förhållandet mellan massage och olika medicinska frågor.

Förutom grundläggande utbildning, de flesta massage skolor erbjuder avancerade klasser som täcker olika massage ämnen och unika färdigheter, allt från djup vävnad massage till Reiki. Även om dessa klasser krävs vanligtvis inte, är det en bra idé att ta upp extra massage kunskaper eftersom det kommer göra dig till en mer marknadsmässig massageterapeut. Extra klasser ökar också antalet timmar på certifiering, vilket gör det lättare att öva i områden med hög timmar kraven. De kommer också att fördjupa dina kunskaper om massage som helhet, så att du kan integrera olika tekniker i din personliga massage stil.

Vissa massageterapeuter väljer att specialisera sig på en särskild aspekt av massage när de utbilda sig till en massageterapeut, lära färdigheter som prenatal massage, sport massage, onkologi massage och så vidare. Massage terapeuter som tar sig tid att träna mycket i dessa specialiteter kan ofta få bättre löner, och de kan ha möjlighet att etablera relationer med läkare och annan medicinsk personal att upprätta en stor kundbas, vilket kan vara till stor nytta.

Det kan ta allt från några veckor till ett år att utbilda sig till en massageterapeut, beroende på vilken typ av utbildning du väljer. De flesta massörer också försöka att ta regelbundna seminarier för att hålla sina kunskaper aktuella och lära sig nya tekniker, och vissa kan även välja att resa till andra delar av världen att lära etniska massagetekniker, såsom traditionella asiatiska massage, efter att ha fått grundläggande utbildning .

När en massageterapeut är utbildad, han eller hon behöver för att bestämma var att arbeta. Massage terapeuter som vill arbeta på sjukhus, sjukhem och andra vårdinrättningar bör tala med personalen på dessa anläggningar, eller använd industri publikationer för att söka efter lediga tjänster. Likaså för massage terapeuter som vill arbeta för hotell, gör massage på rummet eller med en massage svit på ett hotell för att ta emot kunder.

Många massageterapeuter börjar på spa, bryning sin kompetens och bygga upp en kundbas innan den slår ut på egen hand. Fördelen med att arbeta för ett spa är att spa hantera reklam, bokning, och den anläggning som tillåter att deras anställda att fokusera på att erbjuda massage utan att belastas med verksamheten aspekt. Spa lön är inte alltid så bra, så det bidrar till att komplettera spa arbeta med frilansuppdrag på sidan eller med ett annat jobb till dess att arbetena blir stadig.

För massageterapeuter som bestämmer sig för att slå ut på egen hand direkt, arbetar tillsammans med andra massörer att hyra en arbetsyta rekommenderas starkt, som är en förmåga att vara flexibel om att erbjuda påminnelse massage och specialpriser för upprepade kunder. Frilans terapeuter kan annonsera sina tjänster i en mängd olika sätt, från att använda ord i munnen av annonsering på nätet tjänster. Var dock medveten om att sexuella tjänster ibland förklädd till massage, så se till att din annonsering exemplar är mycket tydlig.

I vissa regioner kan läkare bli skyldiga att lämna för ett verksamhetstillstånd och visa bevis på ansvarsförsäkring innan de kan arbeta som massörer. En annan fördel att arbeta i ett spa är att alla terapeuter på spa kommer att omfattas av spa: s försäkring, medan frilansande utövare kommer att behöva köpa en sådan försäkring själva. Flera branschorganisationer erbjuder försäkringar till massage terapeuter till en rimlig kostnad som en del av medlemsförmåner, och förbinder dessa organisationer kan också vara en bra karriär, eftersom det kommer att upprätta ett nätverk för att lita på.

Slutligen, bygga upp en kundbas är en viktig del av att vara en bra massageterapeut. Stamkunder kan användas för att säkerställa en stadig inkomstkälla, att se till att grunda utgifter omfattas, och en lojal bas av stamkunder kommer också att ge en stadig ström av rekommendationer. Det enda sättet att bygga upp en solid kundbas är att erbjuda god massage och stark kundservice, med en tonvikt på att tillfredsställa de unika och individuella behoven hos varje kund. Detta kan ta tid, men är väl värt ansträngningen.

När en blir etablerat som en massageterapeut, är det viktigt att hålla egenvård i åtanke. Många massageterapeuter skada sig på jobbet, eftersom de är benägna att belastningsskador och påfrestningar. Värmer upp innan en massage rekommenderas alltid, är som att hålla en massagebänk anpassas till rätt höjd och med rätt inställd stolar och rekvisita för massage. Många kroppsterapeuter får också regelbundet karosseri sig, att hålla deras kroppar och sinnen i gott skick för att arbeta med sina kunder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.