Hur får jag en examen musikpedagogik?

Det finns fyra steg som krävs för att få en examen musikutbildning: lokalisera en skola, uppfyller kraven för införsel, passerar audition och slutföra kursen arbete. En musik examen kombinerar musikalisk skicklighet och utbildning tillsammans på en hög kunskapsnivå. En examen från programmet kan få arbete som musiklärare eller pedagog. En musik examen är också känd som en kandidatexamen i musikalisk utbildning och är tillgänglig från utvalda universitet. Denna grad är inte allmänt tillgänglig och erbjuds genom ett gemensamt program mellan fakulteterna för konst och utbildning.

När du letar efter en lämplig skola, är det viktigt att kontrollera kvaliteten på både musik-programmet i konst fakulteten och utbildningsprogram. Titta på biografier för musik professorer och deras kompetensområden. Investera tid att se över utbildningen teorier av utbildningen professorer och deras syn på musikutbildning. Ägna särskild uppmärksamhet åt sessionerna praktik, eftersom dessa är kritiska till att bli en behörig lärare.

För att uppfylla kraven för införsel till denna examen måste du ha en kombination av bra betyg i gymnasiet, utbildning i musikteori och spelar expertis med minst ett instrument. Utöver de akademiska kvalifikationer, all utbildning relaterade program krävs erfarenhet av ledarskap. Detta kan inkludera lägerledare, idrottsinstruktörer eller musikaliska program roller ledarskap.

En audition krävs för tillträde till varje program som erbjuds via fakulteten för konst. Det är mycket specifika krav för audition processen, som varierar beroende på skolan. Granska noga att välja ett musikstycke från den godkända listan. Ordna en ackompanjatör vid behov och se till att förbereda minst sex månader i förväg.

kurser kombinerar den avancerade musikteori och komposition med lärarutbildning. En musik examen är vanligtvis en intensiv fyraårigt program. Arbetsbördan är ganska tung, som musiker måste fylla i masterclasses med en instruktör i deras primära instrument, spela på skälen och praxis dagligen. Dessa krav utöver de akademiska kurser i psykologi, utbildning teori och klassrum förvaltning.

Den roll som en musiklärare är mycket viktigt i skolsystemet. För många studenter, musik som erbjuds i skolan utgör det enda musikaliska undervisning de någonsin får. Lärande musik har visat kopplingar till bättre matematisk kompetensutveckling, och en total vinst till de studerandes vardag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.