Hur får jag en Allied Health Education?

en allierad hälsoutbildning kan avslutas genom att delta i utbildning och avläggande av respektive certifiering eller examen licensiering. Tanke på mångfalden av allierade vårdyrken tillgängligt över hela världen, är det bäst att först bestämma vilken karriär du vill ta och leta en ackrediterad och respekterad utbildningsprogram. Allied hälsoundervisning utbildningsprogram finns på högskolor och universitet, yrkesutbildning eller teknisk skola, online, och även genom sjukhus eller kliniker.

Allied vårdyrken tenderar att ha varierande utbildning krav. Det är viktigt att ha detta i åtanke innan du ansöker till en allierad hälsoprogram, eftersom vissa yrken kan bara få certifiering om utbildningskrav fylls genom ett ackrediterat program eller institution. För att kontrollera utbildning i ett särskilt karriär, en person kan testa att kontakta en lokal ackreditering organisation, som bör ha en förteckning över alla godkända program. Tänk på att vissa program endast godkänna ett fåtal av de många olika typer av allierade hälsoprogram tillgänglig, så om det önskade programmet inte finns med kan det vara ackrediterad av en annan organisation.

I USA, kommissionen Ackreditering av Allied program för hälsofostran och Association of Schools av Allied vårdyrkena är bra utgångspunkter för forskning allierade vårdyrken. Den internationellt erkända Joanna Briggs Institute ger angivelser allierade hälsoprogram som uppfyller deras höga krav. Denna påskrift ofta kallas JBI godkänd eller JBI godkändes.

Även om ackreditering ofta obligatorisk för vissa certifieringar, är detta inte alltid fallet. Detta krav är mycket beroende av de allierade valt vårdyrke. Även om en allierad program hälsoupplysning inte är ackrediterad, kan du fortfarande kunna få certifierade, beroende på ditt yrke, ackreditering endast innebär att programmet har granskats av en av flera ackrediteringsorgan, inte att programmet är dåligt.

Allied sjukvård program tenderar att omfattas av de kategorier av tekniker eller terapeut /teknikern. Utbildning för tekniker är vanligen mindre intensiva än utbildning för en av de många allierade vårdpersonal som faller in i underkategorier för terapeuten /teknikern. Räkna med att ägna två år eller mindre för utbildning som tekniker, och mer än två års utbildning för terapeuten /teknikern yrken. De flesta terapeut /teknikern yrkesverksamma åtminstone ha en kandidatexamen i sitt område.

Att kontakta ett sjukhus direkt är ett bra sätt att lära sig mer om en allierad vårdyrke. Du kanske också kunna inrätta en lärlingsutbildning, praktikplats eller ett enkelt jobb skugga. Detta kan vara ett bra sätt att lära sig mer om de särskilda krav som en allierad hälsa jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.