Hur får jag Training Disaster Recovery?

Det finns tre punkter att beakta när vi letar efter återställning utbildning: syfte, antagning krav och fakulteter. Katastrofåterställning utbildning kan vara en del av en lag eller hälsovård utbildning eller erbjudas som en specialiserad, forskarstuderande intyg för chefer informationsteknik. De flesta programmen är anslutna till lokala skolor informationsteknik, men de är också erbjuds av brottsbekämpning, hälsovård, och andra specialiserade skolor. Denna utbildning omfattar storskalig planering för katastrofer, påverkar hälsa, säkerhet och dataåtkomst.

Det finns två typer av utbildning katastrofåterställning program: IT och kris katastrofåterställning utbildning. IT-program kan tyckas malplacerad, men alla de ekonomiska, hälsa, kommunikation och makt ledningssystem är datorbaserade. Dessa typer av program fokuserar på hur man kan utforma system för en snabb återhämtning, strategier för att spara och återställa data, och hantering av larmsystem.

Kris återställning utbildningen är inriktad på att bevara hälsa, lag och ordning för människor i händelse av en katastrof. Det handlar om att förstå mänskligt beteende under press, hantera ångest nivå och minska den potentiella skada. Denna typ av utbildning som är tillgänglig genom akademier brottsbekämpning, krishantering grader och avancerad medicinsk utbildning. Ytterligare certifiering finns även för psykologer och kuratorer.

För att få tillträde till dessa program måste du uppfylla antagningen krav varken informationsteknik, brottsbekämpning eller vårdvetenskap utbildningsprogram. Certifikat och forskarstuderande katastrofer utbildningsprogram Normalt krävs en grundexamen eller examen att kvalificera sig för tillträde. Den mest prestigefyllda program kräver också en personlig intervju, fysiologiska profil och ett lämplighetsprov.

De flesta återställning utbildning och relaterade program ger biografier av deras lärare eller handledare på sina webbplatser. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla priser de har mottagit. Granska informationen med omsorg och lära sig mer om olika specialområden. Titta på material kallad beredskap utbildning, eftersom många av de ämnen som är nära besläktade.

Det finns ett brett utbud av online-kurser, videor, böcker och andra resurser som ger information om katastrofer. Det är viktigt att noggrant se över den akademiska meriter av dessa verktyg innan de satsar pengar och tid. Detta fält är allmänt oreglerat, så det är viktigt att göra din egen due diligence. De flesta stora organisationer arbetar för att utveckla en katastrofplan för återställning, med alla aspekter av beredskapen i programmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.