Hur blir jag ett kriminaltekniskt revisor?

För att bli en kriminalteknisk revisor, kommer en kandidat behöver för att få en redovisning examen tillsammans med särskild certifiering i kriminalteknisk redovisning eller bedrägeri undersökning. Ju fler meriter någon får, desto mer pengar han eller hon kommer att kunna efterfrågan på tjänster, och ju mer trovärdighet han eller hon kommer att ges i en domstol. Eftersom kriminaltekniska revisorer fokuserar på att undersöka redovisningspraxis för att vittna i domstol eller hjälpa till att bygga ett rättsfall, många utöva så många certifieringar som möjligt för att ge sig in i mycket pålitlig myndigheter.

kriminalteknisk redovisning är en gren av redovisningsområdet som fokuserar på granskning av bokföring och register kontrollera huruvida olaglig verksamhet såsom bedrägeri förekommit. Kriminaltekniska revisorer kan kallas in när ett företag revideras, när brottsbekämpande myndigheter misstänker att någon är inblandad i olaglig verksamhet, eller när en advokat vill att någon ska vittna i domstol om en redovisning i samband med ärendet som expertvittne.

Det första steget i att bli en kriminalteknisk revisor erhåller en redovisning examen från en högskola som erbjuder sådana grader, och sitter för auktoriserad revisor (CPA) examen. När någon blir en CPA, han eller hon kan ange redovisningspraxis, som kan ge värdefull verkliga erfarenhet, men ytterligare kurser är vanligtvis krävs för att bli en kriminalteknisk revisor.

Ett alternativ är att ta klasser som kommer resultera i en kriminalteknisk redovisning examen. Det är också möjligt att bli en Certified Fraud Examiner (CFE), en individ som har fått specialutbildning som hjälper honom eller henne upptäcka tecken på bedrägerier en olaglig verksamhet. Flera högskolor erbjuder bedrägeri certifiering och kriminalteknisk redovisning utbildning, och några har magisterexamen i kriminalteknisk redovisning tillgänglig för människor som vill bli högutbildade.

Efter att någon har fått tillräcklig utbildning, är det en fördel att ansluta sig till en professionell organisation kriminaltekniska revisorer. Att tillhöra en facklig organisation ökar trovärdighet, och även ger tillgång till seminarier, publikationer och annat material som kommer att hjälpa någon att hänga med fältet. Många kriminalteknisk redovisning även hör till sammanslutningen av certifieringen Certified Fraud granskare, en världsomspännande organisation som främjar utmärkta och integritet i bedrägeri undersökning.

Även med kvalifikationer, hjälper det att få verklig praxis. Arbetar under en erfaren kriminaltekniska revisor är en utmärkt idé i början, eftersom det kommer ge många utbildningsmöjligheter tillsammans med verkliga exponering för bedrägerier redovisningspraxis. Det bidrar också till praxis som en vanlig revisor, eftersom detta hjälper en kriminalteknisk revisor hålla bokföring färdigheter och hålla koll på ändringar i lagstiftning och politik som hänför sig till redovisning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.