Hur blir jag en rehabilitering sjuksköterska?

Det finns fyra steg som krävs för att bli en rehabilitering sjuksköterska: eftergymnasial utbildning, relaterade yrkeserfarenhet, licenser, och jobbet intervjuprocessen. En rehabilitering sjuksköterska är en certifierad sjuksköterska som har genomgått ytterligare kurser för att specialisera sig på rehabilitering. I nära samarbete med primär läkare är rehabilitering sjuksköterskan en viktig medlem av hälso-och sjukvården team. Sjuksköterskan är ofta tillskrivs ansvar ärendehantering och ser till att alla medlemmarna i rehabiliteringsteamet arbetar tillsammans till gagn för patienten.

Människor som är intresserade av hälso-och sjukvården området, tycker om att arbeta med människor och är detalj-orienterad hitta denna typ av arbete tillfredsställande. Den primära belöning från denna typ av arbete är att se patienten göra förbättringar. En låg frustration tröskel krävs, eftersom flera försök kan behövas för att se några påtagliga förändringar i patienten. Rehabilitering sjuksköterskor kan fokusera på antingen mentalt eller fysiskt rehabilitering, beroende på deras önskemål och stora skicklighet.

Det första kravet för att bli en rehabilitering sjuksköterska är att slutföra en eftergymnasial utbildning. Omvårdnad program finns tillgängliga från en rad olika universitet, samhälle och högskolor karriär. Leta efter skolor som specifikt erbjuda program i rehabilitering. De antagningen kriterier för denna specialitet kan vara något högre än standard programmet som efterfrågan på denna typ av sjuksköterska ökar när befolkningen åldras.

Relaterade arbetslivserfarenhet erhålls vanligtvis genom att sjuksköterskan utbildningsprogrammet. Alla vårdutbildningar som innehåller ord praktik. Sjuksköterskestudenter komplett normalt en rotation genom flera avdelningar som en del av den grundläggande sjuksköterskeutbildningen program. Specialisering på rehabilitering kräver ofta ytterligare kurser och en längre rotation på ett rehabiliteringscenter.

Det bästa programmen för att bli en rehabilitering sjuksköterska har mänskliga skyltdockor, datorsimulering program, och tillhörande utrustning tillgänglig för studenterna. De skyltdockor används för att simulera de symptom som en patient kan medföra med och låta sjuksköterskestudenter att öva deras svar. Fysisk rehabilitering program har mycket specialiserad utrustning som måste läras och användas där så är lämpligt. Leta efter en skola med en rehabilitering naturvetenskapliga programmet, eftersom det är mer sannolikt att ha denna utrustning tillgänglig.

Alla studenter krävs för att slutföra ett licensavtal undersökning för att bli en rehabilitering sjuksköterska. Yrkesexamen för denna examen ingår slutförandet av en postgymnasial sjuksköterskeprogrammet och ett visst antal praktiska timmar i olika delar av medicin. Undersökningen är en kombination av flervalsfrågor och essäfrågor. Det förvaltas av staten omvårdnad föreningen och kandidater måste passera för att berättiga till arbete som sjuksköterska. Granska licensiering examineringskraven i förväg så att du kan skriva tentamen efter examen.

När man ansöker om ett jobb som en rehabilitering sjuksköterska, se till att korrekturläsa ditt CV och personliga brev, dubbelkontroll för någon grammatik eller stavfel. Under anställningsintervju process, kom ihåg att arbetsgivaren oftast har en standard lista med frågor och söker komplett, kortfattat svar. Tänk på att allt du säger kommer att skrivas ned och granskas. Tänk på era svar, håll dig lugn och fokusera på hur du kan bidra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.