Hur blir jag en histologi Tekniker?

Kliniska forskare kallas histologi tekniker noggrant förbereda och analysera prov från levande vävnad för att upptäcka avvikelser. Tekniker plats prover på objektglas och bistå patologer att identifiera sjukdom. En person som vill bli en histologi tekniker kan maximera sina möjligheter att hitta arbete genom att fylla i en två-årig intresseföretagets examen och som går en frivillig certifiering test. En nyligen certifierad tekniker är kvalificerad att utöva nybörjar arbete i en av många olika medicinska forskningen inställningar, inklusive allmänna sjukhus, kliniker specialitet, och privata laboratorier.

En person som tror att han eller hon kanske vill bli en histologi tekniker bör se till det specifika jobb arbetsuppgifter passar hans eller hennes intressen. Tekniker måste detalj-orienterad och välorganiserade att hålla reda på material. Proffs är skyldiga att kommunicera ofta med andra laboratoriepersonal och läkare att organisera experiment och rapportera resultat. De är ansvariga för att hålla instrumenten sterila och fungerar i alla lägen. Dessutom, histologi tekniker tillbringar en avsevärd tid in data i datorer och skriva laboratorium dokument.

Gymnasium kurser i datavetenskap, kommunikation, biologi och kemi kan bidra till att förbereda en person att bli en histologi tekniker. Faktum är att vissa laboratorier hyra nybörjar arbetstagare som innehar high school diplom. De flesta arbetsgivare kräver dock blivande tekniker för att få intresseföretagets examina från ackrediterade community college eller specialitet tekniska skolor. De flesta associerar s utbildningsprogram ta cirka två år att färdigställa och ge både klassrumsundervisning och praktisk på praktisk utbildning. Studenter har möjlighet att öva med mikroskop, förbereda bilder och skriva rapporter.

När du väljer ett histologi program teknikerutbildning, en blivande student bör noga utreda bevis för skolan och dess lärare att säkerställa en kvalitativ utbildning . Genom att tala med antagning rådgivare och besöker skolan webbplatser, en individ kan få information om undervisning pris, examen statistik, och arbetsförmedling som erbjuds av olika program.

När en person framgångsrikt slutför en intresseföretagets examen, han eller hon borde överväga att utföra frivillig certifiering från en respekterad organisation. I USA, t. ex. genom bidrag American Society for Clinical patologi (ASCP) intyg till personer som examen från ackrediterade institutioner och passera närmare examen. Många andra länder har organisationer som liknar den ASCP som ger referenser till nya tekniker. Efter att ha fått certifiering, kan en person börja lämna in ansökningar och meritförteckningar för potentiella arbetsgivare.

En ny professionell kan bli en histologi tekniker på ett sjukhus, folkhälsa klinik, statliga forskningsorganisation, eller ett privat laboratorium. Jobba på sjukhus och kliniker kan vara väldigt hektiskt, och ofta kräver tekniker att arbeta övertid, nätter och helger att hjälpa till i nödsituationer. En person som väljer att bli en histologi tekniker på ett forskningslaboratorium är mer troligt att njuta av ordinarie arbetstid, antingen i arbetsmiljö är dock försiktig, effektivt arbete mycket viktigt. Oavsett sysselsättning inställningar, nya tekniker som få erfarenhet och visa sin kompetens kan ofta bli teknologer eller arbetsledare i tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.