Hur blir jag en häst Veterinär?

hästdjur veterinären är en veterinärmedicine doktor (DVM) som specialiserat sig på vård av hästar. Equine gäller främst hästar och ponnyer, men åsnor, mulor och zebror är också från hästdjur. De flesta veterinärer specialiserade på antingen små eller stora djur. Vissa särskilt välja häst medicinen efter att ha avslutat sin grundläggande DVM behov medan andra faller till stånd en häst veterinär baserat på deras läge och kundbas.

De flesta länder har liknande program för att få din DVM licens. I USA, är en kandidatexamen en förutsättning för ansökan om DVM programmet. Det är en fördel att få din kandidatexamen i naturvetenskap. Vid den tidpunkten kan en kandidat gälla för en ackrediterad skola att börja DVM läroplanen. Detta program kan genomföras på fyra år. Antagen till veterinärutbildningen skolan omfattar passerar en examen antagningen test. Beroende på skolans krav, kan detta test vara en Graduate Record Examination (GRE), Veterinary College antagningsprov (VCAT) eller Medical College antagningsprov (MCAT).

De tre första åren innebära DVM grundläggande kurser, tillsammans med valfria klasser som avser hästdjur veterinärmedicin eller på specialitet du vill uppnå. Core klasser ingår ett komplett utbud av ämnen som innebär patologi av sjukdomar, förebyggande, lindring och kliniskt bruk. Programmet omfattar även veterinär etik och juridik.

Den fjärde året av din DVM läroplan är den kritiska punkten när du är specialiserade på att bli en häst veterinär. Detta är den tid då du fokuserar på kliniska rotationer riktas till häst veterinär forskning och klinisk. Vissa kandidater kommer helt enkelt att fortsätta stort djur specialiteter som kommer att innehålla hästar medicin i stället få mer specifika i det skedet av sin utbildning. M. fl. , som vissa av sina mål, kommer att leda alla deras undersökningar häst medicin från och med nu. När denna fas är avslutad, nationella och examen stat skall vara godkända för att erhålla en licens från det land där du vill utöva.

EVA veterinär kandidater utnyttja externships, praktik och bostäder som är finns på hästdjur forskning högskolor, djursjukhus specialiserad på hästar, specialitet lador, visa kretsar, terapeutiska ridanläggningar och räddningsutrustning. Dessa alternativ är också uppmuntras till sommaren fältarbete. De flesta anläggningar välkomnar studenter.

Detta roterande tillfälle kan den studerande att följa och tillämpa förfaranden som inbegriper testning, vaccinering, avel och fölning, kost, stallar och bete. Det finns tillfällen då det är nödvändigt att euthanize en häst också. Fokus för ett hästdjur veterinär är förebyggande vård. Detta omfattar sjukdomar och skador. Dessa kliniska rotationer tillåta eleven att utveckla professionella och praktiska färdigheter för att bli en häst veterinär.

När du har fyllt alla krav för att bli en häst veterinär och fått din licens för att börja praktiken har du möjlighet att bli certifierad. Det finns ett blygsamt antal styrelseledamöter certifierade häst veterinärer. Detta avancerad utbildning Utbildning väl erkänd av American Veterinary Medical Association (AVMA). Detta erkännande ges i en avancerad examen som kallas en "DIPLOMATE. " Krav omfattar en ytterligare tre år bosatt program, där de måste uppfylla särskilda Utbildnings-och forskning. Vid denna tidpunkt måste en grundligare undersökning ha godkänts för att förtjäna titeln DIPLOMATE av American College of Veterinary Surgeons (ACVS).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.