Hur blir jag en bankrådgivare?

att bli en bankrådgivare, är det första steget att tjäna en kandidatexamen från ett ackrediterat college eller universitet. Mest framgångsrika investeringar bankerna kommer att få en examen i ett finansiellt närliggande område, som ekonomi, marknadsföring eller redovisning. Många framtida investeringar banker kommer också att gå på för att få en magisterexamen i företagsekonomi (MBA). Även om detta inte är ett krav för de flesta bank-jobb, kommer det att göra definitivt kandidaten mer kvalificerad för den konkurrensutsatta värld av investment banking.

En investering bankens arbetsbeskrivning kommer att omfatta många olika områden. Det främsta målet är att arbeta inom en bank för att ytterligare sitt innehav genom att göra sunda investeringsbeslut. Det kommer att finnas många tillfällen då banken kommer att ge presentationer om framtida investeringsmöjligheter. Investment banker kommer ofta att uppmanas att forskning och förbereda förslag till framtida affärer. Dessa uppgifter är nödvändiga för att utföra en investmentbankir jobb, och kräver en specialistkompetens uppsättning.

En lyckad bankrådgivare måste vara kunniga om aktuella händelser och ekonomiska nyheter. Han eller hon kommer ofta läser finansiella tidningar och tidskrifter för att hänga med nyheten om finansinstitut och framtida finansiella affärer. För att bli en bankrådgivare, kan det också vara nödvändigt att ta klasser i affärsförslag skriftligen eller tala inför publik. Dessa är de färdigheter som ytterligare kommer en framgångsrik investment banking karriär.

En annan uppsättning av kompetenser som kommer att dra nästan alla som vill bli en investmentbankir är människor färdigheter. Knastrande och manipulera siffrorna är mycket viktiga för en bankrådgivare. Men det är också viktigt att kunna tolka de ekonomiska siffrorna för investerare och styrelseledamöter. Förstå hur du använder övertalningsförmåga kommer att ta ett potentiellt bankrådgivare särskilt långt. Han bör också överväga att lära sig ett främmande språk som han får ofta finna sig att göra affärer med utländska investerare.

För att bli en investmentbankir måste en kandidat börja längst ner på företagets stege och betala några avgifter. Investment banking positioner är mycket konkurrenskraftiga, och svårt att få även för den mest kvalificerade kandidaten. De flesta investeringar banker börjar längst ner, som arbetar som finansanalytiker eller någon annan nybörjar position i minst tre till fem år. Där kommer de att ha möjlighet att visa upp sina arbetsmoral och finjustera sina specialkunskaper. Räkna med att arbeta mycket långa dagar och ta på sig extra ansvar för att få på vägen att bli en bankrådgivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.